Kontakt, muligheder og samarbejde

Ønsker du at komme i kontakt med mig, er du velkommen til at benytte dig af kontaktformularen nederst på siden her.

Gæsteblogger

Kunne du tænke dig at være gæsteblogger på min blog, hører jeg meget gerne fra dig. Jeg leder hele tiden efter nye inspirerende vinkler og historier der kan åbne øjnene (og hjerterne) hos mine læsere. Send mig en besked via kontaktformularen nederst på siden, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

 

Presse

Jeg medvirker gerne i relevante artikler, og vil gerne være med til at diskutere emner indenfor graviditet, nye familieformer, at finde ud af det hele, at finde sin egen måde at være gravid på i 2015 osv. Kontakt mig derfor endelig hvis du er journalist, blogger mv. og har et tema du tænker jeg vil være interessant at have med i.

Praktikforløb

Jeg elsker passionerede mennesker, og jeg har meget stor succes med at arbejde med praktikanter på mine projekter. Der er mange forskellige opgaver at tage fat i, og du kommer til at arbejde backstage på en blog i rivende udvikling. Hvis du er villig til at lære, sparre, byde ind med dine kreative ideer og i fællesskab følge opgaverne på bloggen, og i maskinrummet bagved, til dørs, så hører jeg meget gerne fra dig.

Service-info: Hvis du leder efter et praktisksted hvor du ikke behøver at møde op, så spilder du både min og din tid ved at sende en ansøgning. Jeg arbejder kun med ildsjæle.

 

Andet jeg ikke har tænkt på?

I det hele taget synes jeg det er spændende at udvikle konceptet og lave spændende samarbejder på tværs af alle mulige felter, så hvis du sidder og tænker “nøj Deppe and the lost sock” ville være awesome at lave et eller andet fedt sammen med, så synes jeg du skal skrive til mig.