GIVEAWAY Pussy Memo - her er vinderen!

En lille hilsen fra solomor til to med ungerne på Oslobåden

Det er den smækreste Titanic-følelse, bare uden alt det tragiske. Klokken er 19.54, Østersøen er lige på den anden side af vinduet, jeg kan se stjernerne, og skibets motor laver dem bedste søvndyssende white-noise lyd. Begge piger snorkbobler og vi har haft den allerbedste dag på vores miniferie.

Jeg har haft en ret presset periode. Har. Ikke har haft. Endnu. Jeg har meget om ørerne, og efter næsten to måneder med sygdom på sygdom på sygdom, og nu en baby med seperationsangst, så jeg kan ikke forlade stuen uden at vi har ramaskrig herhjemme, så er jeg en lille smule mat i sokkerne. Og jeg har haft udlængsel og min lunte overfor pigerne har været temmelig kort. Og jeg dømmer mig selv ude som en totalt elendig mor, der egentlig bare venter på at ”de rigtige” voksne kommer og overtager cirkusset. Så da en af mine facebookvenner tilbød mig at overtage et gavekort til Minicruse med Oslobåden, som hun ikke selv fik brugt, så slog jeg til. Jeg opgraderede til en kahyt med havudsigt, og nu ligger jeg her i sengen, midt ude på havet og skriver i mørket.

Det har været en virkelig dejlig dag. Pigernes far hentede Emmalia kl. 9, og jeg havde nogle timer til lige at ordne pakning og lur og bad og ud med skraldet. Da de kom tilbage spiste vi frokost sammen alle sammen, pakkede, legede lidt og så fulgte han os til færgen og kyssede pigerne farvel. Det har bare været så medvindsagtigt i dag.

 

Jeg har egentlig ikke været så nervøs for denne tur, som jeg eksempelvis var til skønne Livø. Men denne gang skulle jeg heller ikke køre i bil 5 timer hver vej, hvilket gør en markant forskel. Jeg har min Thule-vogn med og min slynge og en enkelt kuffert, det er det. Og dag 1 er bare gået fuldstændig over forventning.

 

Vi boardede klokken 14. Cirka, gik direkte til kahytten og læssede af og tog i svømmeland. Pigerne var ellevilde og det var ikke svært at have styr på dem begge to. Alting tager bare lidt længere tid, men Emmalia kan så meget selv, og hun blev i det lille bassin sammen med os, og snakkede med nogle lidt ældre piger og havde en fest.

 

Emmalia satte sig nærmest i mellem de to piger i vandet og kiggede på dem, helt pædagog-ice-breaker-agtigt

  • hej, hvad laver i to så?
  • Vi snakker bare
  • Okay, jeg er på Oslobåden sammen med min mor
  • Mmmm (sender hinanden panik-øjne, ved ikke hvad de skal sige)
  • Nå men der er en havfrue der hedder Cora
  • Ja … okay
  • Ja, og jeg kan bedst lide Anna, Elsa er jeg ikke så vild med

 

Og så gik de to piger over i boblebadet og Emmalia performede en musical-agtig sceance rundt i hele badelandet. Og jeg nød hvert sekund af det. Selinna øvede sig i at klappe, og fik øje på sig selv oppe i spejlet i loftet. Jeg tror vi var der en time, så begyndte folk at komme, og det passede med at vi smuttede ud og tilbage i kahytten. For at gøre det nemt for os selv havde vi klædt om i kahytten og havde taget badekåber med hjemmefra, og tøffede i bare tæer op på dæk 6 i badelandet.

Emmalia ELSKER båden. Hun hilser på alle og snakker og danser og synger (skråler). Folk er så søde og rare, og en anden enlig mor spurgte mig om jeg var af sted med pigerne alene, fuld af lige dele skræk og imponade. Folk holder døren, snakker med Ems, holder elevatoren og jeg føler mig så godt behandlet. Og nu har jeg købt for 65 kroner internet, og det passer lige med at jeg naturligvis skal ligge her midt ude på havet og se Titanic. Jeg har fyldt kahytten med Bulows lakrids, ingefær øl, dansk vand, nødder og en cola. Og begge mine piger snorker. Det her er det tætteste på himlen jeg har været længe.

 

Tak <3

 

PS, jeg har så lige opdaget hvor langsomt nettet er, haha , Titanic not so much. Jeg tror bare jeg vil nyde synet af havet lidt inden jeg lukker mine øjne

PPS. fårk hvor tager det lang tid at udgive det her indlæg

PPPS Båden gynger overhovedet ikke (til de der gerne vil vide om man bliver søsyg). Jeg er super søstærk og har sejlet med Oslobåden i stormvejr, men det er den eneste gang jeg har oplevet at både gynger. Det eneste jeg kan mærke er motoren, men den giver en rar lyd 🙂

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY Pussy Memo - her er vinderen!