GIVEAWEAY - Pussy Memo - jeg er stadig ved at finde en passende overskrift

GIVEAWAY Pussy Memo – her er vinderen!

Årh det er den fedeste GIVEAWAY jeg nogensinde har lavet. Hvis du ikke kender Pussy Memo endnu, så skal du læse med her. I forbindelse med mit blogindlæg om Pussy Memo og hvor AWESOME det er, fik jeg lov at vælge en af jer dejlige læsere, som jeg må forære et Pussy Memo spil til i gave. Og hvem vinderen er, det afslører jeg lige om lidt. Men først skal vi lige have en liste med nogle af de mange (MANGE) forskellige navne vi har til vores pussy:

Tissekone

Fisse

Fjabsen

Fjotten

Fisseletten

Down there

Pussy

Mis

Missen

Rebecca

Fie (?)

Skræv

Det private sted

Yoni

Punani

Min dame

Kippen

Risserallen

Huha

Fru Frandsen

Linse

Tisselis

Kirsten (og her tilføjede @hamiltondamen på instagram “”Kirsten” (men når jeg er på arbejde kalder jeg den vagina eller skede. Jeg er jordemoder BTW. Ikke prostitueret)

Region Syddanmark

Vajayjay

Vulva

Dåse

Farfalla

Dusken

Kusse

Tissemarie

Fru Settergren

The Underlife

Underliv

Køn

Downunder

Blomsten

Elskovsgrotten

Tissebøffen

Tissefe

Dipsy

Fjammerkassen

Karamellen

Chefen

Kut-makrellen

Hoo-Haa

La Petite

Der er sikkert mange flere, men nu er der i hvert fald en inspirationsliste, hvis nu du har glemt at give din Pussy et navn. Ellers kan man altid kalde den/hende Lis.

Af hjertet tak for alle de skønne og kreative bidrag! Vinderen af denne omgang Pussy Meno GIVEAWAY er:

(trommehvirvel)

 

LINE (lama mor), Line, du modtager en mail om få minutter, og så skal jeg bare bruge din adresse, så sender jeg spillet til dig i morgen, så du kan nå at modtage det inden din damefrokost næste lørdag 🙂

 

Og til alle der har spurgt, så er spillet på tilbud lige netop nu, og kan købes lige her. Det er virkelig en god idé. Jeg vil tage spillet med på ferier og når jeg skal i gang med at holde workshops igen. Som en icebreaker til både kvinder og mænd og børn. Jeg er simpelthen så vild med det her koncept!

Tak til alle der deltog, I er for seje!

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWEAY - Pussy Memo - jeg er stadig ved at finde en passende overskrift