Minimalisme og rejsen væk fra konstante afbrydelser og informationsstrømme

Kinda breaking: Farvel barselsgarn

Well, noget måtte jo ske. Den sidste måned har jeg hevet store totter af mit hår ud hver gang jeg har været i bad. Barselsgarn, du ved. Samtidig er det svært at finde tiden til at ordne hår, og de få gange jeg har gjort det, er jeg endt med gylp i håret 5 minutter efter jeg er taget afsted anyways. Derfor tog jeg i weekenden en ret så vild beslutning. Noget der står på min bucket-liste (liste over ting du vil nå inden du dør) i forvejen, noget jeg kun har fortalt ganske få om. Så da min elskede frisør fra Nordic Hair concept ringede, tog jeg syg baby og syg mor (mig) under armen, og tænkte “nu skal det satme være!” Og SÅ skete der ting og sager.

Det her er ikke engang en af de store totter hår jeg har hevet ud, det her er bare sådan medium. Hver gang jeg er i bad. Og jeg er ellers velsignet med ret tykt og stærkt hår, og det her er bare ikke ret fedt. Jeg har fået masser af tips til hvordan jeg kan spise vitamiler og vaske med særlig shampoo, men helt ærligt, jeg orker det ikke, og nu er der jo simpelthen opstået en mulighed for at få krydset et punkt af på min bucketliste. Det vil jeg altså langt hellere end at investere i flere vitaminer og produkter lige nu (men tak for kærlige informative råd allesammen).

Der ligger sgu meget identitet i håret. Jeg har kredset rundt om denne beslutning i lang tid, men det var først i weekenden den endelig blev taget. Jeg pinterestede og instagrammede alt lige fra “pixiecut” til “bald woman” til “short hair celebs”, og faldt over en masse artikler på google der hedder “can bald women really be beautiful?” og “nobody wants to fuck a bald woman”. What a load of crap. Egentlig var mit håreventyr overhovedet ikke feministisk eller politisk. Men det er det så nu! Selvfølgelig er korthårede kvinder smukke. Og skaldede.

Ha!

Så nu skal jeg genopfinde mig selv med mit nye hår. Er du klar?

Hej nye frisure:

 

 

JEG

ELSKER

DET

Ikke nok med at jeg synes jeg er megasmuk, så slipper jeg også for at bruge timevis af tid med mit glattejern og min curlerdims. Selinna får ikke flået mine hår ud mere, mine øreringe kan ses igen (jeg kal så meget have gang i mine store flotte øreringe der har overlevet minimalisme-rejsen), ikke mere gylp i håret, og jeg har fået lavet “her kommer jeg” øjenbryn (farvet), så jeg bliver all about attitude!

Det var helt mærkeligt at gå fra frisøren og hen til bilen, for jeg er slet ikke landet i mit nye hår endnu, og jeg måtte spejle mig alle alle butiksruder på vejen hjem. Men NØJ hvor er jeg glad for håret!

Mit “feminine” sidder ikke i mit lange hår. Det sidder i den jeg er. Ligesom mit “maskiline” gør. Nøj jeg glæder mig til at hente Emmalia fra børneren senere og se om hun kan kende sin mamma.

Tak til Nordic Hair Concept, som jeg altså lige vil slå et slag for! Ja, indlægget her er sponsoreret, and also, det her er en salon som står for innovation, kvalitet, kreativitet, passion og fremtid. Jeg havde en syg overtræt baby med, og jeg orker ærlig talt ikke hvis du har brug for “så blev du vel hjemme”  kommentarer, så skriv dem et andet sted, Selinna sov i slyngevuggen det meste af tiden, og jeg nød at snakke med søde kvinder og se alt mit lange hår blive barberet af. NHC tilbyder en let make-up inden man forlader salonen, og det er bare fedt at tage afsted og føl sig top-lækker og mega-fornyet. Servicen er altid i top, og jeg elsker at det sted er åbnet i Lyngby!

Jeg er så glad at jeg har lyst til at skrige!

Se lige hvor fint det er:

Tak til Nordic Hair Concept for at hjælpe mig med at krydse et punkt af på min bucketliste. I øvrigt vil jeg virkelig anbefale dig at følge dem på instagram, er er masser af før/efter billeder af deres kunder, til kæmpe inspiration! Følg dem her.

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

34 kommentarer

 • Stine

  Fuck, det er fedt! Det vil jeg også!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw! Man kan mærke energien helt her ud på den anden side af skærmen. Sååå smukt, sexet og powerfuldt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Skov

  Wow, hvor er det fedt! Jeg synes også du er smuk. Har selv været skaldet engang, og kan huske det virkede befriende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Mega smart til dig.. 👍😎😘
  Jeg gjorde det samme da lillesøster var 6 måneder, blev næsten også skaldet der… 😖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Cool, flot og modigt 🤸🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smørblomst

  Nøj hvor er det bare über fedt!!!!! Woooooow!!!! Og ja! Det slanker! Eller har du tabt dig helt vildt meget mon?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smørblomst

  Nøj hvor er det bare über fedt!!!!! Woooooow!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Dælme fint! der er så meget personlighed i den frisure. Faktisk ret sexet vil jeg mene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja M N

  For sat** hvor ser du bare MEGA GODT ud! 😀
  Og faktisk også lige “10år yngre”. Seriøst, langt flere kvinder skulle springe ud i korte frisure, i stedet for at gemme sig i langt garn 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Wow Wow Wow…. super duper lækre dig 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Smukt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anniezette

  Gud, hvor er du smuk👌🏻 og sindssygt feminin- og modig 🤗🙌🏻🙌🏻🙌🏻😍🙏🏻🙏🏻❤️
  Har pigerne reageret på forandringen ? 🤗😉
  Knus til dig- du er satme awsome 👊🏻✌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tusind tak <3 Selinna var med, så hun har set forandringen, men har vist ikke lagt mærke til det. Emmalia stirrede på mig og spurgte om jeg havde klippet mit hår af, og om jeg var blevet en dreng 🙂 Så tig vi lige en snak om at der ikke findes drengehår og pigehår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anniezette

  Gud, hvor er du smuk👌🏻 og sindssygt feminin- og modig 🤗🙌🏻🙌🏻🙌🏻😍🙏🏻🙏🏻❤️
  Har pigerne reageret på forandringen ? 🤗😉
  Knus til dig- du er satme awsome 👊🏻✌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Kæft hvor ser du skide godt ud. SÅ FLOT.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sodabeh

  Hold da helt op hvor er du smuk!!!! Jeg fik også klippet mig korthåret efter “barselsgarnet” var så slidt og umedgørlig 😅 det er så feminint og lækkert til dig.. det fremhæver dit flotte ansigt 😊 💪🏽👍🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Du er simpelthen gude smuk.. Mega flot hår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  At klippe mit hår kort er nok det bedste jeg har gjort for mig selv – nogensinde! Jeg føler mig om noget endnu mere feminin når man kan se hele mit ansigt og min hals, og med 3 små børn er det så meget nemmere (hurtigere…) at føle sig lækker 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det giver bare så god mening, jeg føler mig pudsigt nok også mere sexet og feminin og tydelig nu hvor lokkerne er røget. Jeg glæder mig helt vildt til at møde verden med det her hår. Især til at se hvordan Emmalia reagerer når jeg henter hende i dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Lotte

  Du er så smuk – også med dit nye hår. You go Girl 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennie

  Du er smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minimalisme og rejsen væk fra konstante afbrydelser og informationsstrømme