Moderne minimalistisk livsstil - farvel smartphone og hello nærvær!

Milkymeter – Slut med for varm mælk i mikrobølgeovnen!

Reklame for Senserna Milkymeter

Uanset om man ammer, som jeg gør, eller man giver babyen modermælkserstatning, så kender de fleste forældre til det der med for varm eller for kold mælk, og hvad er den rigtige temperatur? Og endnu flere kender til at man står med et skrigende sultent spædbarn (og det er jo ikke i sig selv stressende overhovedet, vel? Sense the tone), og så er mælken alt for brandvarm og så må man starte forfra med at lave en flaske. Parent, have I got news for you!

Det her, det er smart! Og selvom jeg er i rivende minimalistisk udvikling, så er jeg totalt for at man i sit hjem anskaffer sig de (få) ting der skaber værdi og samtidig gør hverdagen roligere, blidere og nemmere. Og det er her jeg introducerer dig for milkymeter fra Senserna.

Faktisk findes det ikke nemmere, du hælder mælken op i flasken, sætter milkymeteret ned i flasken, og ind i mikroovnen. Milkymeter tænder af sig selv når du tænder mikroovnen. Lige så snart mælken har nået den rette temperatur, så blinker milkymeteret grønt. Og vupti, mælken er klar. Udover hurtig opvarmning af mælken og den rette temperatur, så ødelægges næringsindhold og vitaminer i modermælk, hvis det opvarmes til for høj temperatur over længere tid. Det er derfor afgørende, at opvarmningen ikke sker over lang tid og at temperaturen kontrolleres. Det er muligt når du bruger milkymeter og opvarmer i mikrobølgeovnen.

Jeg er begyndt at malke ud og jeg “sparer sammen” i fryseren. Det varer ikke længe før pigernes far eller momse skal tø mælk op fra frys til Selinna, og derfor er jeg ekstra glad for at have milkymeter med i pusletasken, for nemmere bliver det bare ikke at “lave mad” til den unge dame. Jeg er ikke væk længe ad gangen når jeg skal væk, men Selinna kan jo ikke bare vente på at mor er færdig med et job, og da vi ikke bruger erstatning, så malker jeg ud hver gang jeg har for meget mælk. Det er virkelig rart at vide at far eller momse kan varmen mælken på ca 40 sekunder, og vupti, så kan Selinna spise. Milkymeter er let og hurtigt for alle.

Milkymeter kan købes i Kære Børn fra og med i går, både online og i butikkerne. Lige her. Du kan læse meget mere om milkymeter på deres egen hjemmeside her. Her kan du blandt andet læse om de to seje gutter fra DTU, som har opfundet milkymeter, som altså er en dansk verdensnyhed. Den ligner en graviditetstest, men den er spækket med spritny dansk teknologi direkte fra min baghave (Lyngby, jeg bor 5 minutter fra DTU). Og ellers kan du tjekke milkymeter ud på deres facebookside her.

Måske kender du en mor eller far der virkelig godt kunne bruge et milkymeter til opvarmning i mikroovnen. Det her er virkelig en god nyhed!

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moderne minimalistisk livsstil - farvel smartphone og hello nærvær!