Skal mine børn unschooles, hjemmeskoles, i privat eller i offentlig folkeskole?

Jeg har testet Thule Sleek kombi og dobbeltvogn for dig – en virkelig funktionel løsning til det aktive familieliv

Hej. Måske er du havnet her fordi du er gravid og skal købe din første barnevogn, måske er du fast læser af bloggen og måske skal du købe en gave til et par der venter sig. Eller en solomomboss der venter sig. Vi bliver jo mere almindelige efterhånden. Velkommen til min test af Thule Sleek, en enkeltvogn, kombivogn og dobbeltvogn i 1. Hvis du leder efter god kvalitet, ingen overflødige dimser, funktionalitet over alt og en vogn der kan være selv i en lille Yaris, så er du landet det rette sted. Velkommen til min anmeldelse af Thule Sleek.

Forleden dag lavede jeg en lille teaser for dette blogindlæg, og for min test, som jeg har udført for momstertest.dk, som kommer online lige om lidt. Jeg har fået er par spørgsmål allerede, som jeg gerne vil svare på, men først lidt om vognen.

Thule Sleek er spritny og udkommer i Danmark i dag. Vi er to familier der har testet den den seneste måned, og jeg kan lige så godt starte med at sige at vognen er fantastisk! Jeg har verdens mindste tålmodighed når det gælder udstyr der skal klikkes på og af (jeg kører mountainbike når jeg ikke lige render rundt og er gravid eller nybagt mor, og det er ikke altid så enkelt at klikke ting af og på), derfor var jeg ret spændt på denne vogn.

Thule er kendt for at lave transportudstyr til biler, og har gjort det i over 70 år, og det nævner jeg fordi det kan man simpelthen mærke med det design de har skabt med Thule Sleek. Vognen er ekstremt funktionel. Thule Sleek er for barnevognsbusiness hvad Apple er (eller i hvert fald var) for computerverdenen. Vognen er lavet så man intuitivt ved hvor man skal klikke hvad henne, og nej, en barnevogn er ikke rocketscience, men barnevognsbrugere er som regel ramt af ammehjerne, for lidt mad og alt for lidt søvn, så der er virkelig behov for simplicity.

Jeg var ret nervøs for om vognen kunne være i min lille Toyota Yaris, men det kan den (sgu!). Selve vognen, bassinet og klapvognsdelen klikkes bare af, klappes sammen og ind i bilen. Den fylder ikke ret meget, og selvom jeg i forvejen har to autostole og ofte også en taske eller to, så kan vi altså godt være der allesammen. Plus pigernes far, som jo ofte er med os på tur.

Den er en fornøjelse at køre med, både som single-vogn, som jeg bruger når jeg kører med Selinna til træning (mig, jeg træner, ikke Selinna, hun flirter bare med Lise, min træner), og som kombivogn. Jeg har testet vognen både i skovene og i byen og i storcenteret og på almindelige fortorve. Den kører rigtig fint alle steder og er super nem at manøvrere rundt med. Hvis bakkerne i skovene bliver for stejle kan den godt være hård at skulle holde styr på, det ha rjeg oplevet enkelte gange. Jeg bor i Brede, i det man også kalder mini-Schweiz, og når jeg går på de stejleste ruter her, så får jeg brugt hver eneste muskel i kroppen på at holde vognen, men udover det, så kører den perfekt alle andre steder.

Af en eller anden grund vil Selinna ikke ned i barnevognsdelen. Det ville hun heller ikke i den vogn vi havde i forvejen. Men klapvognsdelen er et kæmpe hit. Den lukkes med en 5-punktslukning, så selv de mindste små bitte børn kan ligge sikkert dernede, og med et enkelt klik kan man lægge klapvognsdelen vandret på vognen, og vupti, så fungerer den som barnevogn. Jeg har fået Selinna til at sove 98% af de gange jeg har kørt tur med hende. Det havde jeg ikke i min vildeste fantasi regnet med.

Noget af det jeg synes har været rart, har været at jeg ikke skal beslutte hjemmefra hvilken kombination af vognen jeg vil have med på tur. Jeg tager bare det hele med. De fleste gange har jeg haft Emmalia løbende ved siden af, og Selinna liggende/siddende i klapvognen. Men en del gange har Emmalia alligevel været træt, og ville gerne ned og ligge, og så har hun haft “hule” nede i barnevognen, og har ligget og haft en fest med Pyjamasheltene på min Iphone. Det er simpelthen så fedt.

Nåja, og så får vognen bare god opmærksomhed fordi designet er lækkert. Jeg kan se at folk er nysgerrige på den her dobbeltdækker når jeg kommer kørende, og jeg er også blevet stoppet af både kommende fædre og mødre, der gerne lige ville høre hvor vognen er fra og om jeg er glad for den. Det er min oplevelse at mange gravide simpelthen bare spørger folk med barnevogn på gaden om de kan anbefale den eller ej, i stedet for at google så meget. Jeg har i hvert fald talt med en del kommende forældre og jeg har allerede anbefalet vognen vidt og bredt.

Du kan godt høre hvor det bærer henad, ikke?

Med hensyn til plads og bagage, så synes jeg der er masser af god plads. Jeg har endnu ikke oplevet at løbe tør for plads, selvom vi både har været ude og handle med vognen, og har været en tur i Ilva efter nogle småting til hjemmet. Jeg har altid min slynge med, i tilfælde af at Selinna ikke vil sidde i vognen, og den fylder lidt. Heldigvis har jeg kun haft brug for den ganske få gange.

Hjulene tages let af og på, og jeg ved faktisk ike om de er punkter-frie, men de holder i hvert fald virkelig godt og kører godt på vejen. Der er reflekser i hjulene og i det hele taget er der tænkt over de detaljer der er på vognen. Det eneste jeg mangler nu, det er en kopholder, så er mit barnevognsliv simpelthen perfekt!

 

Så. Konklusion. Står du og skal købe en barnevogn og vil gerne have fat i noget super funktionelt, lækkert design, en vogn der er nem at tage med på tur, især hvis du har en lille bil, eller skal med det offentlige (det har jeg også testet, supernemt at komme rundt med vognen), så er Thule Sleek altså et rigtig godt bud på noget I bliver glade for i mange år endnu. Denne løsning fungerer både til en nyfødt,en toddler, begge dele og til når pigerne bliver større. Der er virkelig mange anvendelsesmuligheder, og vi komme til at være rigtig glade for vognen i mange år endnu.

Har du nogen spørgsmål, så skyd løs, jeg svarer gerne!

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

2 kommentarer

  • Freja

    ELSKER det første billede hvor Sellina rigtig sidder og poserer i klapvognsdelen og Emmalia har lagt sig til at slappe, som en anden mumie, i barnevognsdelen 😂😉❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal mine børn unschooles, hjemmeskoles, i privat eller i offentlig folkeskole?