Opdragelse, grænser og grænsesætning

En gennemtænkt kombi-dobbeltvogn der kan være i en lille bil, velkommen til verden Thule Sleek

Thule barnevogn? Det må da være et nyt mærke?” Men det er det ikke, fortalte Mads fra Thule, der leverede den Thule Sleek vogn min alternative familie og jeg har testet den sidste måned. Thule har lavet transportudstyr til biler i 70 år (tagbagagebærer og cykelholdere osv.), så helt nye er de altså ikke. De blev bare, som alle andre, ramt af finanskrisen da folk holdt op med at købe biler, og så måtte de tænke nyt. Og det er jeg personligt glad for at de gjorde. Thules nytænkning har nemlig gjort at jeg i dag (meget varmt) kan anbefale denne vogn til dig og din familie, især hvis du har en lille bil og godt kan lide at tage på ture med dine børn.

Helt ærligt, så var det lidt et sats at sige ja til at teste en kombi dobbeltvogn, for jeg har en lillebitte Toyota Yaris, som i forvejen er fyldt op med to autostole og gerne lidt bagage når vi er afsted. Og så har vi jo, i vores lille alternative familie, altså også en far der tager med os af og til, og så er der dælme ikke ret meget plads tilbage. Troede jeg. For vognen kan sgu være der!

Udover det så HADER jeg udstyr som er besværligt, og hvor man skal læse en manual eller se 3 timers Youtube inden man kan overveje at bruge udstyret. Nej tak. Derfor er det rart med de der 70 års erfaring i praktik og funktionalitet. Dét kan virkelig mærkes!

Min fulde test af vognen kan du læse om ganske kort tid på momstertest.dk. Og jeg skriver meget mere om vognen om nogle dage her på bloggen. Den er ikke kommet til Danmark endnu, men det gør den d. 8 september 2018 (hvilket jo er lige om ganske få dage). Indtil da, har du specifikke spørgsmål du gerne vil have svar på når jeg skriver om min måned med vores Thule Sleek? Det kan være du står og skal købe en ny vogn og gerne vil vide om den er god til skovture eller er vandtæt? Jeg tror jeg har har testet den i al slags vejr og alle slags underlag, så jeg tænker jeg kan svare på det meste 🙂

 

Jeg glæder mig til at dele vores oplevelse med dig!

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdragelse, grænser og grænsesætning