En anbefaling af et bæredygtigt Livø, et sted hvor man kan mærke sig selv

Alene med en baby og en 3årig på ferie i 3 uger UPDATE

14 dages ferie er ved at nå sin vejs ende, og i morgen starter sidste uge af vores ferie. Jeg skrev lidt om mine tanker inden ferien (og bekymringer) her. Og lidt om at mange oplever at de første par dage af ferie med børn er rent helvede, men så akklimatiserer man, og så går alting bedre. Nu har vi holdt ferie i 14 dag sammen, bare mig og pigerne. Og her er en status.

 

Billedet af Selinna ovenfor her beskriver det meget godt. Det går virkelig godt! Hvem havde troet det? (jeg havde i hvert fald ikke) Vi har fundet hinanden og fundet en god melodi, dagene føles ikke lange, heller ikke selvom vi har det rimelig varmt. Jeg har endda fået bagt pølsebrød, kage og lavet et lille legehus til Emmalia:

Så, alt i alt går det godt. Jeg er er stolt og glad og kampnyder at se mine to piger sammen. Jeg sender masser af kærlighed og tanker tilbage til den Frejamay, hende der brød sammen for halvanden måned siden, efter at have råbt i afmagt. Jeg sværger, jeg så intet lys forenden af tunnelen. Jeg så intet håb og jeg kunne slet ikke se hvordan jeg nogensinde ville komme til at få livet som solomomboss til to til at fungere. Jeg kunne ikke se hvordan jeg nogensinde skulle komme til at putte dem begge to, hvordan jeg nogensinde ville få et sekund til mig selv igen.

Nu er der gået knap 3 måneder, og det fungerer faktisk lettest når jeg er alene med dem. Vi har allerede fået rutiner, madlavning og putning er ikke det store problem (men kan sagtens være stressende, ligesom i alle andre familier), morgener er de bedste, og mit hjerte smelter når jeg ser Selinnas øjne lyse op når hun får øje på storesøster, og når Emmalia råber “SELINNA!!” og kommer og giver Selinna verdens største kærlighedskys. Åh, der er bare ikke noget bedre!

Jeg er kun 3 måneder gammel i gamet, og jeg er blevet bedre til at være overbærende, acceptere at det er svært og være selvkærlig når der er ting jeg ikke har fået fundet ud af endnu eller ikke kan finde ud af (endnu). Det er okay. Jeg ville jo heller ikke banke en 3 måneder gammel baby i hovedet med en bus hvis hun ikke havde lært det hele endnu. Så det må jeg heller ikke når det kommer til mig selv.

Som Emmalia er rigtig god til at sige i øjeblikket: “Mor, vi øver os!”

Og det gør vi.

Her er Emmalia ude og gå en tur med sin kanin Kløver. Som du nok kan se.

Feriemad: pålægschokolade med syltetøj, på verdens lækrestre brød vi fik med hjem fra Livø (læs alt om vores tur her)

Så jeg kan vist roligt stå ved, at her går det godt.

(As we speak sover begge piger, og jeg har chips og rosé-vin, pigernes far har været her i dag, og det har bare været sådan en god dag)

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En anbefaling af et bæredygtigt Livø, et sted hvor man kan mærke sig selv