Rigtig gode amme BH'er til store (og små) bryster (Frejamay tester)

Solomomboss i kjoleland (med links)

I takt med at mit liv som nybagt solomomboss til to det lysner, så er jeg begyndt at hoppe i mine elskede kjoler igen. Det føles SÅ godt at komme ud af gamacherne og ind i lækre kjoler igen. Jeg ELSKER farver og lige nu elsker jeg smukke lange kjoler. På udsalg!

Kjolen ovenfor her er fra Ellos. Jeg havde besøg af en veninde i sidste uge, som havde den på, og den var jeg bare nødt til at eje. Den er en lille smule stor i størrelsen, så hvis du svinger mellem to størrelser, så gå en størrelse ned. Mine slippers er fra Oh by Kopenhagen Fur og er vanvittigt gode at gå i, jeg elsker dem.

 

Så er jeg begyndt at gå i nederdele igen. Det er bare besværligt med en kæmpe mave, men nu hvor den er ved at finde hjem igen (maven altså), så kommer nederdelene tilbage i skabet. Denne nederdel er fra Ganni i mesh, og er både let og kølig her i sommervarmen. Det er en slå-om en, og den er nem lige at hoppe i, uanset om det er til aflevering af Ems i børneren eller noget fancy pancy ude i byen (ikke at jeg kommer de steder lige pt). Jeg lan simpelthen ikke finde den online, men den hedder “tilden”, måske er den at finde på DBA eller Trendsales.

Blusen er en body og er fra MbyM, og er noget nær den lækreste body jeg har ejet. Jeg har brugt den både som gravid og ikke-gravid, og den holder formen, er budgetvenlig og passer også til store fortrin.

Sandalerne i baggrunden er fra Birkenstock. Jeg kan ikke leve uden dem.

 

Denne kjole har jeg haft et godt stykke tid, den er fra Custommade og er vist også kun at finde på Trendsales og DBA nu.

Men denne her kunne være et smukt alternativ. Eller denne her hvis man er villig til at betale lidt mere.

Jeg kan virkelig mærke jeg har savnet min garderobe, så det er virkelig dejligt at jeg begynder at kunne passe det hele igen. Det er bare en skam at det er for varmt til at have noget som helst tøj på pt 🙂

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtig gode amme BH'er til store (og små) bryster (Frejamay tester)