Derfor bør alle gravide have en doula

Min yndlinsgenbrugsbiks er nomineret – hjælp med dem at vinde!

skaermbillede-2018-04-20-kl-10-47-02Hver gang du bruger en krone, så er du med til at stemme på hvilken fremtid du ønsker for dig selv, dine børn og for resten af verden. Er det ikke smart? På den måde kan vi allesammen være med til at forandre verden, også selvom vi måske ikke lige har mandat til at underskrive klimaaftaler og så videre.

Forleden dag skrev jeg mit “store genbrugsindlæg” – læs det her. Her nævner jeg blandt andet Lidkøb på Østerbro, som jeg har forelsket mig i, her sælger jeg selv mine brugte skatte. Der er så sket det i mellemtiden at Lidkøb er nomineret til AOK’s “byens bedste nye butik“, og det vil jeg bare megagerne støtte op om, for jeg elsker konceptet, og jeg tror på at vi i fremtiden får langt mere fokus på bæredygtighed, genbrug og miljø.

skaermbillede-2018-04-20-kl-10-43-15

Lidkøb har virkelig taget genbrugstanken til et nyt niveau, de har lavet et sted hvor der er rart at være, hvor der er plads og overblik, hvor der er god service (og gode chokolademuffins!) og hvor priserne er rigtig gode. Jeg har allerede fundet virkelig skønne ting i Lidkøb, samtidig med at jeg har fået solgt en helt masse allerede.

Så, hjælp mig med at hjælpe Lidkøb til at få prisen som årets bedste nye butik ved at stemme lige her.

YAY!

 

God weekend!

 

Du kan i øvrigt følge Lidkøb på Instagram lige her

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor bør alle gravide have en doula