10 barselsgaver jeg drømmer om til mig selv #pleasureinjection

I dag er sådan en dag hvor man ikke skal skrive et blogindlæg …

skaermbillede-2018-04-14-kl-21-23-28

Så hvorfor gør du det så, kunne man passende spørge? Jamen det er fordi det er sådan jeg er indrettet. Når jeg har lyst til at skrige verden ind hovedet, så skriver jeg. Og så får jeg det oftest anderledes. Jeg ved bare aldrig rigtig hvad resultatet er før jeg har skrevet færdig, så det gør jeg nu.

Gravid. Uge 39 (38+1). As we speak er min mini-ninja ved at øve brasiliansk jiu jitsu inde i min mave. Advanced masterclass. Og mine plukkeveer tager pusten fra mig. Og mit bækken gør herrenaller. Og jeg er træt og sur og jeg gider ikke snakke med nogen. Og jeg skriver fordi der måske også er andre højgravide der er ved at være pænt trætte af det hele. Så er du i hvert fald ikke alene. Eller. Måske er jeg den eneste. Måske skal jeg bare stikke den røgelsespind op i røven og begynde på noget Yoga Nidra og tænke helt enormt positivt og være taknemmelig for at jeg har Viaplay. Det har jeg hørt skulle være det nye sorte. Yoga Nidra altså.

Nå men i går gik min bil i stykker. Og for nogle dage siden blev jeg indkaldt til møde i Emmalias børner (perfekt timing, tak for det). Og så kom der noget digital post fra SKAT, altid fredag eller lørdag aften når man mindst venter det og mest har lyst til at tjekke sin E-boks. Og folk ringer, og jeg gider ikke snakke eller lytte. Jeg vil allerhelst tage en dyne over hovedet og lukke hele verden ude nu og bare gå i gang med at føde det barn. Eller i spa. Det er de eneste to ting jeg gider. Og spise is. For min madlede er også tilbage igen. Ikke så slemt som i starten af graviditeten, men kold is er det eneste jeg har lyst til at spise.

Og så kommer gamle spøgelser op fra første fødsel. Jeg har skrevet dem ned og har sendt dem til mine to dejlige powermamas, min jordemoder Sophie og min mama Christina doula. En stor pærevælling af ord og historier. Men jeg øver mig i at dele noget mere, også selvom jeg ikek altid selv lige har en løsning klar. Også selvom jeg føler jeg giver andre noget af mit mørke, når jeg ikke rigtig har lyst til at andre skal bøvle med det.

Så måske skal jeg i virkeligheden bare lave “snehaderen” (læs hvordan man gør her) og bagefter tage et varmt bad og få tudet nogle hormoner ud igennem systemet. Jeg har nemlig set alle afsnit at “Beck” nu, og alt hvad der ligger på TV2 play og jeg gider ikke læse en bog, det er alt for kompliceret til mit fødesyn, der langsomt, men sikkert snævrer sig mere og mere ind, fordi jeg simpelthen ikke både kan rumme verden og samtidig rumme at jeg skal føde at barn om lidt.

skaermbillede-2018-04-14-kl-21-21-23

Så. I dag er en træls dag med træthed og lidt lort på. Jeg har spildt (god) thai-mad overalt på min morgenkåbe, fordi min mave er så stor at jeg ikke kan nå ind over bordet, og derfor i stedet spilder ned ad mig selv.

Im sexy and I know it.

Så, send lidt god fødeenergi og gerne nogle links til nogle gode youtube videoer man kan tude til. Jeg har brug for lige at rense tårekanalen.

Tak <3 Jeg fik det lige lidt bedre faktisk.

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

6 kommentarer

 • Mille

  Slår øjnene op til 38+6 og dit indlæg. Gider ærlig talt heller ikke mere nu!! Dejligt der er flere som deler samme tanker❤️ nu vil jeg bare gerne snart kunne være mor for min 2.5 årig igen og have min stærke krop tilbage!! Nogle gange er det bare dejligt at sige – lort med lort på 💩 Men du og alle andre skønne gravide må nu alligevel have en skøn søndag (uden al for mange plukveer) ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg elsker det!!😂 jeg er 42 dage fra termin, ja jeg arbejder i dage!! Alle siger “nyd det” det bestemmer jeg heldigvis selv☺️
  Stik mig den lækre unge, men fri mig fra halsbrand, væske og iltmangel!
  Så tak for at fri mig fra happy land❤️ Nå ja så er der også lige det der med at føde, Uhh🙈❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  I hear you!
  Er 37+0 og jo længere tid den baby er under mit maveskind, desto mere irritabel bliver jeg.. For at toppe den, så ligger storebror (på knap 2 år) med 39.5 i feber og jeg har fået monsterkvalme fra helvede. Min mand var så “sød” at joke med, at fødslen jo startede præcis sådan sidste gang. Så nu har den baby bare at bevæge sig sydpå, ellers kan jeg ikke garantere for mit humør 💩😅

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 barselsgaver jeg drømmer om til mig selv #pleasureinjection