Fødselsplanlægning med min jordemoder og doula - kom med til mødet

10 barselsgaver jeg drømmer om til mig selv #pleasureinjection

img_8058

Når nu bebslingen er kommet ud, så må man godt give sig selv en barselsgave. Og i den forbindelse har jeg været lidt i drømmeland den seneste uge. Her i indlægget har jeg “drømt højt”, og samlet de 10 ting der står øverst på min drømmeliste i øjeblikket. Jeg har ikke råd til i nærheden af det hele, men det er dejligt at lade sig inspirere og shoppe lidt rundt uden at købe noget. Velkommen til mine (drømme) 10 barselsgaver til mig selv.

 

skaermbillede-2018-04-14-kl-09-52-08

Underprotection bæredygtig robe her (endnu ikke til salg)

Altså, denne her sag er bare for lækker. Perfekt barselsgave. Man sidder jo alligevel i kimono eller morgenkåbe og i ammeland den første måned og stråler af nybagt mor, og det må godt gøres med stil. Da jeg fødte Emmalia havde jeg en anden silke-kimono fra Underprotection, og det var simpelthen så dejligt at sidde der med mit lille barn på brystet, og selv være svøbt i bæredygtigt silkeblødt stof.

 

skaermbillede-2018-04-14-kl-09-54-03

Adaya halskæde fra Maanesten

Jeg elsker etniske/orientalske smykker, og denne halskæde fra Maanestråle har jeg forelsket mig i, den kunne være så fin som hverdagshalskæde. Den er enkel og alligevel unik, og så er den stadig budgetvenlig, så de fleste kan være med. Virkelig god barselsgave.

skaermbillede-2018-04-14-kl-09-56-34

Marienlyst Strandhotel spa

Forleden dag var jeg med en veninde i spa på Matienlyst Strandhotel (læs min anmeldelse her). Det var simpelthen så godt for både min gravide krop, min sjæl og min hjerne at komme op og være vægtløs. Så selvom der går noget tid før jeg får mulighed for at tage afsted igen (man må ikke have babyer med, forståeligt), så kan jeg godt ønske mig gavekort til endnu en spa-oplevelse i überlækre rammer i Helsingør i barselsgave til mig selv.

 

skaermbillede-2018-04-14-kl-09-58-01

Quiltede tæpper fra Craftsisters

Jeg elsker Craftsisters og jeg elsker quiltede pæne tæpper. Vi har en have herhjemme, og vi bruger den meget. Vi tager alverdens tæpper med ud i haven og så laver vi hygge og base og frokost og aftensmad. Dejlige tæpper gør en forskel, og jeg har forelsket mig hovedkulds i de her finde quiltede sager. De skal klart på barselsgave listen.

 

247175-b82334ac5eb74ac9beaa3296a7b11e0d

Sorelle ørering

Smykker er altid en god barselsgave. De holder længe, er pæne, og hvilken kvinde elsker ikke smukke unikke smykker der fortæller en historie om hvem du er? De her øreringe fra Sorelle er så fine og unikke, og der skal helt sikkert en hjem til mig og bo en dag,

 

shopping

Stribede bukser fra Lolly’s Laundry

Da jeg var gravid med Emmalia, og da jeg havde født, boede jeg i en version af de her fine stribede bukser. Det er endelig lykkes mig at finde dem igen, denne gang fra Lolly’s Laundry, og de skal også på listen over barselsgaver til mig selv. De er sommerlige, de kan både bruges med tunika og top, og de er bløde og rare, og man gider ikke noget der strammer efter en fødsel (eller inden).

 

skaermbillede-2018-04-14-kl-10-22-55

Abonnement på friske blomster, eksempelvis hos Bloomon

Jeg ELSKER blomsterbuketter. For nogle år siden tog jeg en beslutning om altid at have friske blomster derhjemme, om jeg så måtte i netto og finde nogen til en 20’er, eller om jeg skulle ned på nærmeste eng og plukke selv. Jeg tror på at de friske blomster gør min hverdag mindst 10 procent smukkere og gladere, og det gider man bare godt. Så et abonnement til en fast levering ville ikke være skidt som barselsgave.

 

skaermbillede-2018-04-14-kl-10-30-19

Ståbræt / søskendebræt fra Babyjogger

Ja. Og så kom praktikeren lige op i mig. Jeg er ret sikker på at dette ståbræt vil lette min hverdag som nybagt mor. Emmalia elsker at gå, men hun elsker også at blive båret, og så vægtløs er hun altså heller ikke mere, så det kunne være en god pleasure injection for min krop at ønske mig dette søskendebræt til vores babyjogger barnevogn.

skaermbillede-2018-04-14-kl-10-38-06

Tunika/skjorte og bukser fra Moshi Moshi Mind

Tøj der ikke strammer, tøj i gode materialer, tøj med god karma. Lækkert loungewear i god kvalitet er et must i mit klædeskab, det betyder simpelthen så meget for mine aftener at jeg kan iklæde mig noget der føles rart mod huden og som er behageligt at have på. Det her sæt må gerne komme hjem til mig og bo. Barselsgave tjek.

 

skaermbillede-2018-04-14-kl-16-18-39

Denne her kaftan fra Sissel Edelbo

Åh instagram, din lokkedue! Man skal aldrig scrolle for længe, for pludselig dukker der bare noget op man må eje. Som f.eks denne fine kaftan fra Sissel Edelbo, som heldigvis kun kan købes i Norge, og derfor er lidt mere besværlig at få fat i. Men hvis jeg nu vandt i Lotto, så skulle den her absolut også hjem til mig og bo. Den er smuk, fin og ammevenlig. Perfekt barselsgave til mig fra mig.

 

Hvad ønsker du dig i barselsgave fra dig til dig?

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

10 kommentarer

 • Min mand siger altid “jeg ønsker mig fred og ro”, når børnene spørger, hvad han ønsker sig i fødselsdagsgave 😀

  Kan jeg godt bakke op om

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altid fornuftigt at skrive en liste over gaver man ønsker sig for tiden… Jeg gør det jævnligt, selvom det desværre er sjældent jeg har en anledning til at få gaver 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så må man simpelthen opfinde en grund:

   – Fordi det er tirsdag
   – Fordi det er første forårsdag i en lige uge
   – Fordi jeg ikke har mødt Donald Trump i mit newsfeed i dag
   – Fordi bussen kom til tiden

   😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jeg købte en lidt dyre og bedre shampoo inden jeg fødte her anden gang – det var sådan en luksus når man endelig fik tid til hårvask.. Og som bonus gav shampoo skiftet den effekt jeg kunne gå endnu længere tid inden håret blev fedtet 👍🏻 Og hårvask sker bare ikke tit med to små børn 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fantastisk idé! Det er nemlig de der små justeringer i hverdagen der gør en stor forskel. Og nogen gange er det en shampoo eller en bodyscrub der skal til <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Lund

  Jeg føler mig total snydt, for jeg vidste ikke, at man gav sig selv barselsgaver! 2,5 år for sent og skal ikke have flere børn.
  Så.. efter jeg læste dit opslag om Marienlyst Strandhotel besluttede min veninde og jeg, at give hinanden sådan en tur i fødselsdagsgaver. Jeg har aldrig prøvet et spa-ophold før, så jeg glæder mig som et lille barn 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det glæder mig simpelthen så meget at læse!

   I får en på opleveren, og I FORTJENER DTE BIG TIME! Nyd nyd nyd det og sørg for ikke at have en bagkant, man bliver hurtigt hængende en halv (læs: hel) dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Jeg har givet mig selv to barselsgaver. Det må man godt, når man er alene med sine børn 😜
  Jeg fødte min anden søn for 8 uger siden. Fødslen endte igen med et aks, da mit gamle ar var ved at springe. Derfor ser min mave noget medtaget ud. Så jeg har givet mig selv et online træningsforløb hos Kejserinderne. Lidt dyrt, men jeg glæder mig til at komme i gang.
  Mine sønners far gav mig ved vores første søns fødsel en meget smuk ring, som jeg elsker, fordi det minder mig om min søns fødsel. Da vi ikke er sammen mere, så ville jeg gerne give mig selv endnu et smykke, der symboliserer min yngste søn. Så nu har jeg en smuk ring på hver hånd ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh hvor lyder det bare rigtig godt Inger <3 Meget fint billede jeg får af en ring på hver hånd for hver af sønnerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsplanlægning med min jordemoder og doula - kom med til mødet