Mød min baby – en kunstvisualisering med Christina Lily og Mama Christina

30703731_10155123375131503_2206243241605464064_n

Det gode ved at kende mange fantastiske unikke, skæve, skøre, dejlige, powerfulde mennesker, det er at der hele tiden er mulighed for at få åbnet sin egen verden lidt mere op. At gå steder hen hvor man ikke har været før og lære noget mere. Det gode ved at have en blog er at man så kan dele det ud til resten af verden, så vi kan åbne hele verden lidt mere op sammen. Win-fili-hankat!

Min skønne doula Christina er et af de mennesker. Første gang hun kom og sprayede en duft ind i min stue tænkte jeg “okay? Hvad er det? Hvorfor … ?” Og heldigvis forklarer hun altid hvad hun laver (fordi hun er ret god til at tyde usagte spørgsmålstegn blandt andet). Dufte er med til at sætte en stemning, duft aktiverer centre i os, og nu går jeg selv rundt og sprayer Christinas dufte rundt om mig. Både når jeg har prinsesse-tid, når jeg sidder i min bil på vej til et møde eller hvis jeg er ked af det eksempelvis. Det gør en kæmpe forskel at omgive sig med skønne dufte der får dig til at smile.

Nå, men det var slet ikke det jeg ville fortælle dig om i dag. Christina ringede nemlig og spurgte om ikke vi skulle se min baby. Mig. Spørgsmålstegn. Igen. Christina forklarede. Hun kender en anden Christina, Christina Lily, som laver kunstvisualiseringer. Kunstvisualisering for gravide går ud på at finde ind til de billeder vi allesammen har indeni os. Alle mennesker har indre billeder. Af alt muligt. Så Christina doula kom hjem til mig en dag og lavede en visualisering med mig mens Christina Lily lyttede med over skype. Inden vi startede tænkte jeg “jeg aner jo ikke hvordan min baby ser ud?”, men jeg overgav mig bare og lod mig guide. Frem kom masser af billeder. Hele rejsen fra mit hjerte ind i min livmoder, til billeder af min lille ufødte baby og mig. Navlestrengen der snoede sig som et stort træ, mig der sad nede ved Mølleåen med min datter, som jeg kun kunne se noget ældre end nyfødt. Masser af ord og billeder.

Da vi var færdige spurgte jeg begge Christina’er om de overhovedet kunne få noget ud af det jeg havde fortalt, mens jeg lå der med lukkede øjne og kiggede ind i mit indre. Det kunne de. Og da jeg så det færdige billede af min datter og mig, begyndte jeg at græde, for det var præcis den følelse jeg har omkring hende, uden at kunne forklare hvorfor. Det er mig en gåde hvordan Christina Lily formår at finde ind til kernen af alle mine billeder, og tegne præcis den følelse jeg har indeni, som mit barn ligger svøbt i inde i livmoderen.

Det der så er lidt pudsigt er at et helt andet behov har ændret sig. Da jeg var gravid med Emmalia tilkøbte jeg en del scanninger. Jeg havde sådan brug for at se hende. Under denne graviditet med mini-ninja er jeg blevet scannet 2 gange: nakkefold og kønsscanning (tilkøbt). Ingen MD-scanning, da sygehuset ikke kunne finde en tid, og jeg ærlig talt ikke havde behovet, men efter jeg har “set” min baby i Christina Lilys billede, så har jeg slet ikke noget behov for at se flere scanningsbilleder, som alligevel ligner alle andre.

Derfor fortæller jeg dig om denne rejse, for det er et ret unikt koncept, og hvis du tror på at vi alle har indre billeder, og at vi kan skabe en langt dybere forbindelse til os selv og vores ufødte barn, end en ultralydsscanning kan præstere (nu er det jo heller ikke det der er formålet med ultralyd), så er denne oplevelse virkelig en unik gave du kan give dig selv eller en gravid du kender.

 

Her er lidt praktisk info:

Du kan kontakte Christina Lily på: christinazone@gmail.com eller telefon 81731326

eller

Christina doula på: doulamamachristina.com, christina@mamachristina.dk eller telefon 31120978

Sessionen foregår over skype, varer 1 time og prisen er 1200 for en rå skitse og visualisering

Så er der rig mulighed for at tilkøbe malet udgave, større foto eller flere farver. Der er også mulighed for at mødes IRL og få søskende-rabat. Alle de detaljer aftaler du selv med Christina og Christina.

For mig var oplevelsen en kærlig station på hele den sjælelige fødselsforberedelse jeg har været på, og er på, under denne graviditet. Det at komme ind til min lille pige, det at se hende, det at have et billede der “mætter” mit behov for se hende igen og igen, fordi jeg har dette billede, rejsen og følelsen af at alt er godt derinde. Det er virkelig en anderledes, unik og meget meget smuk gave at give til en der skal opleve det største er findes: at give liv til et nyt menneske.

Del gerne med dem du kender som har en gravid tæt på, og ring eller skriv til Christina doula eller Christina Lily hvis du har nogen som helst spørgsmål, de er klar til at hjælpe.

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(Advarsel indholdet kan føre til vanedannende adfærd) Kom med på Marienlyst strandhotel Spa - en dag i selvforkælelsens tegn