Har vi egentlig tid til lykken? Eller har vi desværre planer i forvejen?

(Advarsel indholdet kan føre til vanedannende adfærd) Kom med på Marienlyst strandhotel Spa – en dag i selvforkælelsens tegn

Marienlyst strandhotel spa frejamay november

“Gud, jamen jeg skal jo føde om lidt, så skal det jo være nu!” For et par uger siden gik det op for mig at jeg jo nok ikke lige får tid til spa de næste par måneder, med en baby på armen, og eftersom jeg jo ikke ved hvornår babyen har tænkt sig at komme ud, så kan det være any day now. Derfor tog jeg med en veninde til Helsingør i dag, fordi vi ville se hvad “all the instagram fuzz is about”, efter de lavet deres nye spa-afdeling på Marienlyst Strandhotel. Og det er nu jeg lige vil understrege at du læser videre på eget ansvar. For der er seriøst lækkert på Marienlyst Strandhotel Spa!

30688548_10155120179706503_8929392602164232192_o

Vi ankom ca. halv elleve, tjekkede ind, solen skinnede og vi havde begge to brug for bare at flyde i dag. Vi fik badekåbe, tøfler og håndklæde, og vi havde booket spa-buffet med til oplevelsen, så vi i hvert fald ikke skulle sulte på noget tidspunkt. Det viste sig at være en rigtig god beslutning.

Bare omklædningsrummene er lækre, med lækre velduftende produkter fra Karmameju, og vi tjekkede allerede helt ind i spa-energien da vi stod og klædte om. Efter et varmt bad og skift til badetøj var vi klar til at indtage spa-området.

Det var som om vi havde en eller anden telepatisk idé om at vi vistnok bare skulle direkte udenfor og ligge i deres infinity-pool og se ud over havet. Så det gjorde vi. Ud i kulden, blæsevejret og den smukke forårssol, og ned i en 37 grader varm pool hvor alle eventuelle livsbekymringer smelter fuldstændig væk, og hvor dit ansigt bare begynder, helt af sig selv, at smile om kap med solen. Det skete ikke kun for os, ALLE der hoppede i fik det der helt zen-atige smil på læben, sådan et der breder sig helt ud til ørerne, og resten af verden holder op med et eksistere. Det betød så også at vi ikke rørte os ud af poolen de næste to timer, og bare nød at flyde i det dejlige vand og se ud over det smukke hav.

30652301_10155120179626503_1315540305147068416_o

Efter et par timer i infinity-pool, fik vi samlet kræfterne til at gå indenfor og spise lidt frokost. Tempoet var allerede helt slow-living-agtigt, og maden var udsøgt lækker. Ikke for tung, ikke for let, virkelig velsmagende! Og man er bare for afslappet til at spise hurtigt, så jeg tror vi var halvanden time om at spise to portioner lækker spa-frokost, mens vi sad i en af strandsengene indenfor og vendte verdensituationen.

 

Marienlyst strandhotel spa frejamay november

Nu, mens jeg skriver, så går det op for mig at vi ikke engang har nået halvvejs rundt i spa-området i dag, selvom vi endte med at være der fra ca. 10.30-16. Vi nåede poolen udenfor, frokost, poolen udenfor igen, et par selfies og så ind og klæde om. Der er både udendørs jacuzzier, koldere bassiner, sauna, saunagus, lækkert saltterapi, loungeområder og mange smukke steder man kan sidde både inde og ude, meget meget gennemført, stilrent og lækkert. Det var bare rigeligt for os med de få steder vi nåede i dag, og alligevel er vi begge to helt fyldte på selvkærlighedskontoen på den mest vidunderlige måde.

Men det giver jo bare anledning til at komme igen. Snart. Meget snart. Måske endda en gang til inden baby kommer ud. For der er virkelig skønt. Og der er endda penge at spare lige nu. Nu skal du bare høre.

30656723_10155120179946503_8551983105626341376_o

I april, maj og juni kan du nemlig booke adgang til spa’en for kun 295 kroner, hvis du booker på nettet hjemmefra (eller har glemt det og booker i deres reception via din mobil, ligesom NOGEN gjorde i dag). Her er det link du skal bruge. Normalt koster det 475,- pr person, så der er virkelig en god grund til at tage afsted nu. Og så kan du vælge at gøre som os og booke spa-buffet med til 150 kroner oveni, og så kan du ellers hænge ud fra morgen til aften for under 500 kroner i alt.

Vi kiggede flere gange på hinanden i dag og sagde “det er for vildt man får alt det her for under 500 kroner!” i munden på hinanden, for det er det virkelig. Det er så lækkert, der er lækker service, der er ro, lækker mad og zen, og på en solskinsdag som denne, så bliver det altså ikke meget bedre.

Vi var afsted 1 stk meget højgravid mig og 1 stk overhovedet ikke gravid veninde, og vi havde begge to en selvkærligheds-fest og var helt flydende af lykke hele vejen hjem i bilen. Marienlyst Strandhotel Spa ligger indenfor overskuelig køreafstand til København, og uanset om man vælger overnatning eller ej, så er det absolut turen værd og pleasure injection for alle pengene. Og så er det ikke tilladt at medbringe børn under 16. Og det kan man vælge at være sur over, men man kan også vælge at se det som en virkelig kærkommen lejlighed til at få ungerne passet og gøre noget virkelig lækkert for sig selv for en gangs skyld. Jeg vælger absolut det sidste.

De får hermed mine varmeste anbefalinger, og hvem ved, måske ses vi deroppe igen i næste uge, hvis altså ikke jeg er ved at føde.

PS. Nåja forresten! Jeg snakkede med den ene skønne spa-dame deroppe, og selvom de ikke skriver det på deres hjemmeside, eller oplyser det ved forespørgsel på mail (jeg har nemlig spurgt), så har de gravid-briks og tilbyder gravid-massage, så man kan ligge og nyde en lækker massage selvom man har en stor babymave med sig. Jeg har ikke selv prøvet en behandling endnu, da jeg nemlig ikke troede de kunne tilbyde det, men det skal jeg helt klart (hvis jeg når det), kombineret med endnu en dag i spa deroppe.

PPS. Vi snakkede om, da vi lå i Infinity-poolen, at der er nogle mennesker for hvem “Spa” slet ikke er inde på radaren over “ting jeg gør”. Nogen tror det er for dyrt eller kun for rige og kendte eller noget helt andet. Jeg har selv været sådan engang. Det her er virkelig en god mulighed for at ændre den historie omkring sig selv og hvad man “gør ved sin krop” (af lækre ting). Ville jeg bare sige. Jeg har nemlig været sådan en der aldrig tog i spa engang, for det gjorde man jo bare ikke. Det har heldigvis ændret sig med årene og alle bør give sig selv den selvforkælelse det er at fortælle sin krop at “du er simpelthen det her værd smukke dig”

Njoy!

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

2 kommentarer

  • Det ser virkelig lækkert ud – og ikke mindst billigt. Tak for en god gennemgang af faciliteterne! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Ej okay! Den ryger lige på nr 1 på listen over ting vi skal når vores datter kan passes længere tid af gangen.. oh lord jeg glæder mig allerede!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har vi egentlig tid til lykken? Eller har vi desværre planer i forvejen?