Blogtema: Hjemmefødsel efter kejsersnit, læs Mettes historie: "Søde jordemødre er bare ikke nok"

Afslutning på blogtema: Hjemmefødsel efter kejsersnit

skaermbillede-2018-03-01-kl-20-46-36

Kære skønne modige læser,

af hjertet tak fordi du har læst med her under blogtemaet. Vi er faktisk ikke helt færdige endnu, da jeg stadig har to indlæg fra fagpersoner liggende, og jeg har selv nogle tilføjelser og refleksioner jeg gerne vil dele efter at have dykket ned i dette emne i nogle måneder (jeg har været i gang noget længere tid inden temaet blev lanceret). MEN, jeg har brug for at kunne åbne bloggen op igen og skrive om andre ting, så nu slutter jeg temaet, og så kommer der nogle bonus-indlæg de kommende dage. Jeg sørger også for at samle alle links til alle indlæg i alle de indlæg der handler om hjemmefødsel efter kejsersnit, sådan så det er nemt at finde rundt i dem og finde og genlæse dem.

I mellemtiden vil jeg vildt gerne høre fra dig hvordan det har været at følge med, hvad det har givet dig af indsigter og tanker? om der er noget du vil gøre anderledes eller om noget har sat noget i gang hos dig?

Du må gerne skrive en mail til mig på freja@frejamay.com eller skrive her i kommentarfeltet.

For mig har det været en kæmpe øjenåbner og det har forandret min verden, både at være i (positiv og negativ) dialog med fagpersoner, at snakke og skrive med kvinder der selv har født hjemme efter kejsersnit, at dykke ned i emnet og mærke min egen rejse under dette blogtema.

Jeg glæder mig til at læse dine refleksioner og kommentarer og samtidig til at dele alt det andet der er sket mens blogtemaet har kørt her på bloggen. Jeg har meget at fortælle!

Kæmpe kram til dig og tusind tak fordi du har fulgt med <3

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogtema: Hjemmefødsel efter kejsersnit, læs Mettes historie: "Søde jordemødre er bare ikke nok"