Velkommen til vores lille skønne hjem: Her er vores stue (Fotoblog med links til det hele)

Velkommen til vores lille skønne hjem: Her er vores soveværelse (Fotoblog med links til det hele)

reddsc05717

På en eller anden måde føler jeg at jeg skal komme med en disclaimer inden jeg slipper dig løs i dette blogindlæg. For jeg er jo ikke en “rigtig” boligblogger. Jeg skriver om livet og det med at træde sin egen sti i livet, uanset hvor lidt eller hvor meget den så måtte ligne alle andres. Og på den anden side, så er jeg vildt begejstret over at dele mit hjem med dig, for jeg elsker elsker elsker det her sted. Jeg synes vi har perfekt plads, jeg synes jeg har fået lejligheden rigtig godt indrettet, her er hyggeligt og dejligt at være og det er rammen om mit og Emmalias, og snart mini’s liv, og det skal der ingen disclaimer på. Så sådan bliver det.

Det første jeg vil vise dig er vores soveværelse. Jeg skal gøre mit bedste for at huske links til hvor ting er fra, hvis jeg glemmer noget, så spørg løs, jeg svarer meget gerne på hvor ting er fra.

reddsc05719

Soveværelset er simpelthen blevet så rart. Det har taget mig halvandet år at blive “færdig” med rummet (helt færdig bliver man jo aldrig helt). Rummet sal både fungere som soveværelse, som Emmalias legerum, som walk-in-closet og så skal der samtidig være masser af ro og meget få ting der “larmer”. Så det var mange ting der skulle gå op i en højere enhed. Men det synes jeg faktisk jeg er lykkes utrolig godt med.

Kobberstjernerne på væggen er fra Ferm Living og købes lige her. Billedet af månen er fra Søstrene Grene. Stjernelampen, som er slukket på billedet, er fra Numero74 (ELSKER det mærke) og det er ikke lykkes mig at finde den nogen steder på nettet så måske skal du på den blå avis eller reshopper for at finde en. Den er simpelthen så fin. Min seng er fra Jysk, og sengetøjet er muligvis fra Ellos. Sengegavlen ha rjeg købt på den blå avis, og det er en kvinde der selv har ombetrukket den, den er oprindelig fra Ikea. Jeg fandt selv noget i stil med dem her, men de er langt over mit budget, så jeg var heldig at finde min på dba i lige den farve og det materiale jeg ønskede mig.

Emmalias seng er købt af en der laver dem selv, det gør han dog ikke mere. Til gengæld har jeg fundet en guide til hvordan du laver den selv lige her. Emmalias sengetøj er fra Mamamilla.dk, og vi har det både i baby og i junior. Det er så fint og lækkert!

Kasserne under sengen er fra Ikea, og de er pæne og praktiske. Man kan altid dekorere dem med wallhangers eller noget, men som sagt, jeg gider ikke for meget visuel støj i det rum hvor vi skal sove. Kasserne er fyldt med udklædningstøj, som jeg rydder op hver aften, fordi Emmalia elsker at klæde sig ud. Men når det er aften og hvis jeg arbejder hjemme, har jeg brug for at der er ro i rummene.

Lyskæden er vistnok noget jeg købte på tilbud fra Ilva, men du kan få dem alle steder. Blandt andet her. Spejlet er også fra Ikea.

reddsc05749

Her putter baby Lulla i Emmalias seng/klatreborg. Og her ser du sengetøjet og sengerandslangen fra Mamamilla.dk lidt tydeligere. Jeg køber gerne ting i genbrugsbutikker og på tilbud og jeg hader at betale fuld pris for noget. Men lige sengetøj og dyner, der skal det simpelthen føles som at ligge i en sky, så der går jeg virkelig ikke på kompromis med noget som helst. Selvom jeg nu gerne køber kvalitetssengetøj på tilbud også. Mine dyner er nogle dyre sataner fra Magasin og sengetøjet er også af rigtig god kvalitet. Man skal simpelthen sove godt!

reddsc05723

reddsc05734 For ganske nyligt købte jeg et klædeskab til Emmalia, så hun har sit helt eget skab. Det var præcis det her fra Ikea. Jeg synes alting var så proppet i mit skab, og nu skal der også være god plads til baby og hendes ting og tøj, så det gav bare rigtig god mening at give min store pige sit helt eget skab, et hvor hendes mange fine kjoler kan hænge:

reddsc05738

Emmalia ELSKER sit skab, hun ELSKER at have overblik over kjolerne, og hver morgen står hun i flere minutter i “tænke-kropssprog” og overvejer hvilken kjole hun skal have på i dag. Og mor er glad fordi de ikke ligger ud over det hele. Det er så vellykket et projekt og det har skabt så meget glæde i vores lille hjem at Onkel Rasmus (det snakker hun meget om) og Emmalia har bygget skabet sammen. Længe leve familie!

Klistermærker/wallhangers i skabet er fra Søstrene Grene. Et ark koster knap 25 kroner, og de har altid søde og sjove ting til børneværelset derinde.

reddsc05750

Så er der mit klædeskab. Det er ret stort, og der er god plads til babyens ting, især efter at Emmalia har fået sit helt eget skab. Klædeskabet har jeg selv designet, og det er fra PAX serien i Ikea. Man ved jo cirka selv hvad man har meget behov for (jeg har behov for at meget kan hænge), så jeg synes det var fedt at designe og indrette præcis det skab der passer til mit behov. Jeg har haft skabet i 5 år snart og jeg elsker det. Og selvom folk siger at et Ikeaskab ikke kan overleve en flytning, så har mit skab altså klaret det helt fint.

Wallhangers/klistermærker er fra Søstrene Grene.

reddsc05760

Inde i mit skab har jeg de sko jeg bruger mest, resten står under min seng i “træk-ud” kasser, som også er fra Ikea. Derudiver er alt make-up, hår-styling-ting og diverse alt muligt, så det hele er samlet. Det føles ret meget som et walk-in closet, selvom det ikke er det.

Og så er der mit smykkeskrin. Du kan læse om det her, og se alle detaljer, og hvor det købes, da jeg har skrevet om det tidligere. Det er simpelthen så funktionelt, og efter jeg købte dette smykkeskrin, bruger jeg alle mine smykker meget mere, fordi jeg for første gang i mit liv har overblik iver hvad jeg har.

reddsc05744

Ved siden af mit skab har min stedfar lavet en lille bøjlestang, sådan så mine gulvlange kjoler og buksedragter kan hænge uden at skulle bøjes eller foldes. Et lille visuelt trick til at skabe ro når noget skal hænge fremme, er at købe bøjler i ens farve. Det koster ikke ret meget (mine er fra Ikea), men det giver bare et mere roligt billede, især når man, som jeg, har meget farverige kjoler der godt kan larme lidt (meget… man skal jo være tro mod sin stil).

Så generelt synes jeg faktisk det er lykkes mig at få relativt meget funktion og praktik ind i et rum der føles lækkert og ser lækkert ud. Som sagt vægter jeg roen i mit soveværelse over alt andet, og selvom det er halvt børneværelse, så kommer der altså ikke en masse billeder og plakater derind. Når man skal sove om aftenen er det, for mig i hvert fald, vigtigt at der ikke er alt muligt på væggene der kræver min opmærksomhed, og rummet skal være utrolig nemt at rydde op. Derfor elsker jeg at organisere i kasser og skuffer. Der er orden i mine skabe og det føles godt.

Jeg håber du nød turen rundt i soveværelset. Næste step er køkkenet.

 

Hav en skøn dag!

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til vores lille skønne hjem: Her er vores stue (Fotoblog med links til det hele)