Perfekt innovativ barnevogn der passer ind i en meget lille bil (Toyota Yaris)

Velkommen til vores lille skønne hjem: Her er vores stue (Fotoblog med links til det hele)

reddsc05781

Velkommen ind i vores stue. Eller snarere vores alt muligt rum. Herinde bruger vi klart mest vågen tid, og derfor er det vigtigt at stuen er et sted med rigtig god energi, med ting vi elsker, med farver og glæde og sjov og ballede.

Reolen er fra Ikea (Serie Billy), og er lige flyttet ind for ganske nyligt. Jeg havde en stor reol tidligere, men der var ingen låger, og jeg brugte oceaner af tid på at holde reolen pæn, overskuelig og opryddet. Nu hvor den nye reol er flyttet ind, kan jeg se hvor meget den gamle faktisk har “larmet” i stuen, så det er bare blevet en helt anden stue efter reolen er skiftet ud.

Bordet har jeg hapset nede fra vores storskrald, et smukt plankebord der ikke fejler andet end at være en lille smule skævt. Jeg har selv købt bordben fra Ikea til en 50’er i alt, så vores spisebord/mit arbejdsbord har kostet 50 kroner.

Planterne er fra vores lokale plantepusher, og hedder spøgelsestræ. Jeg har lige skrevet om dem her. Potterne er fra Søstrene Grene, stolene er fra Ilva, men de trænger snart til at blive skiftet ud, fordi de er trætte og snart falder nogen af når de sætter sig. Så bud på stole modtaget gerne.

Maleriet har jeg selv malet og wallhangeren har min nabo designet specielt til mig og min stue. Jeg er så glad for den. Du kan finde hende her, og se hendes designs på instagram.

Mine bøger står i farveorden, og det er bare fordi jeg godt kan lide det sådan. Sådan har de stået i over 10 år og jeg kunne ikke forestille mig det anderledes.

reddsc05785

Nåja. Detalje. Min lampe er fra Ikea. Den her, som man selv krøller sammen. Men den hænger lidt for langt nede, og for et år siden satte jeg en pensel i, og den har siddet der lige siden. Nu er den ligesom bare blevet en del af indretningen.

reddsc05794

I vindueskarmen står et fad med alle vores malede sten på. Læs alt om stenmaling her. Jeg maler stadig sten om aftenen, som et slags krea-afstressningsprojekt. Emmalia leger tit med dem, og jeg brugte dem især da hun begyndte at snakke. Hun lærte et nyt ord, jeg malede ordet. Eller jeg malede ordet og hun lærte ordet. F.eks. elefant eller bi.

reddsc05790

I stuen står min sofa med chaiselong i den ene side. Sofaen er en gave fra et vennepar jeg boede hos dengang Ems og jeg ventede på at vores lejlighed blev klar. De skulle ikke bruge den længere, så den flyttede bare med os hjem til Lyngby. Det er en sovesofa, og det er rigtig rart at have en god gæsteseng, især når vi bor i en lille 2v’er som vi gør. Jeg føler ikke vi mangler noget, vi har ekstra sovepladser, stadig uden at man så skal lave gulv-soduko når man skal rundt i lejligheden.

Lampen er fra Ikea, et designsamarbejde mellem Hay og Ikea. Den er enkel og funktionel og man kan ændre på lysstyrken så den både kan være læselampe og hyggelampe. De store billeder er fra et designsamarbejde mellem Ilva og Rikkemai, jeg tror ikke man kan få dem mere. Jeg er ret vild med billederne. Det lille billede er en gave fra en veninde. Sofabordet er også fra ikea. Puderne er fra henholdsvis The Travellig band (forhandles blandt andet i Magasin) og Ikea (den gule). Jeg ELSKER puder, og gerne farverige store og små puder. Og nu hvor min bogreol ikke larmer så meget mere, kan jeg give den lidt mere gas med puder og stadig bevare “roen” i rummet.

reddsc05795

Jeg ved godt det er noget forfærdeligt miljøsvineri, men jeg elsker lys. Jeg må snart skifte til LED-stearinlys. De her stager er fra Søstrene Grene.

reddsc05796

I den anden ende af sofaen er mine grønne puder. Den store i baggrunden er fra Craft Sisters, en virkelig spændende butik hvis man elsker farver og print fra østen. De har en lækker instagram, og jeg tror de åbner en webshop snart. De andre puder kan jeg ikke huske hvor er fra, de er fra alle mulige butikker. Her er et godt sted at finde flotte puder.

reddsc05802

I det andet hjørne af stuen er Emmalias legehjørne. Vi har ikke noget decideret børneværelse, så en stor del af stuen er dedikeret til Emmalia og leg. Vi har også en stor gymnastikmåtte vi kan hive frem og lave kolbøtter på hvis vi har lyst til det. Den her. Stuen er fuld af muligheder. Tæppet er fra Ikea og er købt for at indramme legehjørnet.

Tipien har mine forældre syet, og jeg har lavet en ultimativ guide til tipier lige her, inklusiv arbejdstegningen til vores tipi. Vi bruger tipien rigtig meget.

Køkkenet er fra Janod og er købt på den blå avis. Vi køber næsten alt legetøj brugt eller i genbrugsbutikker, fordi… ja miljø, pris, kvaliteten er i top og jeg vil gerne lære Emmalia lidt om ressourcespild og genanvendelse, og det starter altså nu.

reddsc05799

Her er min lænestol. Den er fra Sofakompagniet og har en del år på bagen, men jeg er lige så glad for den som dengang jeg besluttede mig for at købe en gul stol. Emmalia sidder også tit i den og ser tegnefilm. Puden er fra The Travelling Band. Købt i magasin.

reddsc05775

Detalje.

frejamay november hjem

Lidt stue igen.

skaermbillede-2018-02-12-kl-14-04-53

Min fine wallhanger.

img_8807

Mit spøgelsestræ.

Det var stuen, resten af lejligheden kommer på bloggen de næste par dage. Sig til hvis der er noget i dette rum jeg har glemt at fortælle om eller linke til 🙂

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

6 kommentarer

 • Pia

  Sikke et skønt rum – jeg elsker at du har formået både at gøre det anvendeligt og hyggeligt! Er vild med børnehjørnet. Jeg synes det er lidt synd med børneværelser, så de små bliver adskilt fra resten af familien, og mine unger gad i hvert fald aldrig være på deres værelser… så hellere et fedt børnehjørne, der er tænkt ind i indretningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Og hvornår kommer du så herhjem og indretter? 😉 Du bor så fint, og jeg elsker at stuen ikke virker proppet selvom den er lille og også agerer Emmalias værelse. Well done! Er så træt af vores stue men synes alt jeg laver om alligevel ikke duer. Har du nogle tips? Måske du vil skrive et indlæg om din indretnings proces? Men også især gerne helt konkret hvad er smart når man bor småt? Vi er fanget i at stort set ingen vægge kan holde til at der hænger noget – hylder f.eks.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej du,

   Jeg har faktisk hi-jacket en virkelig sej Feng Shui ekspert til at skrive et gæsteblogindlæg om indretning. Hun skal lige hjem fra ferie, så kommer det på.

   Udover det har det været en laaaaang rejse med at finde mig selv. Et hjem er en forlængelse af en selv, var der engang en der sagde til mig. Noget af det jeg har gjort er at lave stylebooks. Jeg begyndte at klippe ud og klistre kollager sammen for at komme tættere på hvad min stil egentlig er. Eksempelvis bryder jeg mig ikke om plastic. Jeg kan bedre lide naturmaterialer. Jeg kan også godt lide kontraster. Hård hvid blank overflade mod noget rigtig lækker uld med masser af volumen. Rislamper og sjove mønstre, men alligevel har jeg brug for at der er ro og balance i rummene, hvis der er for mange ting der “larmer” så får jeg stress. Og så kan jeg lide humor. Sjove billeder eller modige billeder. Nu kan man ikke se det ene billede af Rikkemai for Ilva, men det er et gammelt maleri af en grevinde eller noget, hvor Rikkemai så bare har givet hende en klat gul maling hen over øjnene. Jeg er vild med det, og det billedet siger.

   Giver det mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Det gør det! Tak! Måske jeg også bare skal give processen tid.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Do it 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Det ser så dejligt, roligt , hyggeligt og gennemtænkt smukt ud. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt innovativ barnevogn der passer ind i en meget lille bil (Toyota Yaris)