Det du tillader vil fortsætte

Perfekt innovativ barnevogn der passer ind i en meget lille bil (Toyota Yaris)

dsc05442

Perfekt innovativ barnevogn der passer ind i en meget lille bil (Toyota Yaris)! Endelig fandt jeg den!

Det har virkelig drevet mig til vanvid. Projekt barnevogn. Emmalia har aldrig rigtig brugt sin barnevogn, eller brudt sig om at ligge i den. Vi fandt den i mødrehjælpen til 500 kroner, og den har fungeret helt fint. Lige bortset fra at den på ingen måde kunne klappes sammen og være i en lille bil. Så jeg solgte den, fordi jeg vidste jeg ikke ville få brug for den igen. Til gengæld stod jeg så med et nyt problem, hvordan dælen finder jeg en praktisk barnevogn der kan klappes sammen og være i bilen, når der OGSÅ skal være to autostole og børnegear og tasker?

Heldigvis endte jeg med at holde døren for en mor og hendes barnevogn i Magasin i Lyngby for et par uger siden, og hendes barnevogn så simpelthen så smart ud, så jeg stoppede hende da vi kom ud og spurgte om jeg måtte tage et billede af den, for det var noget a la hendes løsning jeg ledte efter. Det måtte jeg gerne. Hun fortalte at de havde brugt knap 10.000 på en helt ny “Ferrarimodel” af en barnevogn, men at de helt ærligt kun brugte den her model, fordi den var så nem at håndtere og fordi den kan klappes sammen til ingenting. Voila, og jeg var solgt til stanglakrids.

img_8338

Jeg har i forvejen en Baby Jogger City Mini, og den har jeg brugt med Emmalia i stedet for barnevognen, så da jeg hørte om moderens løsning, så faldt alle brikkerne på plads. Sammen med en lækker kørepose fra Voksi Ida Ising har den fungeret som dagligt transportmiddel. Man skal faktisk bare hive i et enkelt håndtag, så klapper hele klapvognen sammen og er klar til at blive pakket i verdens mindste bagagerum. Jeg elsker det!

Hvad jeg ikke anede var at Baby Jogger er super innovative, og har lavet alle deres vogne således at man kan skifte delene ud på dem, og tilkøbe sig eksempelvis en lift, så man på ganske få minutter kan lave sin klapvogn om til en barnevogn. Det tog mig virkelig lang tid at fatte at det er en mulighed, men som du kan se på billederne, så er det altså rigtigt. Og liften kan også klappes sammen så den fylder en pandekage, og jeg er så lykkelig at jeg her til aften har krammet min barnevogn, fordi et seriøst stort problem er blevet løst.

img_8337

Emmalia har naturligvis testet babyens barnevogn, og ligger meget gerne i den og ser Gurli Gris på min telefon. Så den er godkendt af storesøster. Lige pt står barnevognen i stuen, mest fordi jeg knuselsker den og har brug for at nyde synet af den. MEGET! Så det gør jeg.

img_8336

Jeg har valgt at købe luksus-liften, kvaliteten er så lækker, der er god udluftning, både i siderne og mulighed for udluftning under liften (uden at baby falder ud selvfølgelig). Den er utrolig nem at pille fra hinanden, og jeg ved godt jeg gentager mig selv, men det er så vigtigt et argument: den passer ind i en lille bil. Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget det kommer til at betyde for vores hverdag at vi hurtigt kan pakke vognen med og trille ud i det blå.

Det eneste jeg mangler nu er et søskendebræt, et regnslag og så overvejer jeg at købe autostolen + isofix, som også kan klikkes på, ligesom liften. Det er bare helt utrolig smart og godt tænkt, og så kan man klikke sit sovende autostol-barn direkte på klapvognen og trille videre. Smart!

Så hvis du sidder og leder efter en vogn der kan passe i en lille bil, og som er smart, brugervenlig og lækker at køre med, så er Baby jogger city en rigtig god løsning på den udfordring. Jeg er i hvert fald utrolig glad og lettet over at have fundet noget der fungerer og på ingen måde er besværligt.

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

2 kommentarer

  • Line

    Autostol der kan klikkes på klapvognsstel er fantastisk.
    Jeg havde autostol og klapvogn fra cybex og det funkede perfekt. Har dog siden skiftet til babyjogger klapvogn af samme årsag som dig: den er så nem at have med i bilen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det du tillader vil fortsætte