Det er vores lys, ikke vores mørke, der skræmmer os mest

Nu som planteblogger: velkommen til mit spøgelsestræ (COROKIA COTONEASTER)

spøgelsestræ

Spøgelsestræ. Eller COROKIA COTONEASTER, som det hedder rigtigt. Jeg faldt over det på Instagram forleden dag, og jeg synes det er så flot, så jeg har hamstret mig to træer i dag og plantet dem i potter i stuen. Spøgelsestræet er virkelig fint, og med en sølv-agtig overflade på bladene og grøn underside. Jeg føler mig lidt botaniker-agtig med mine nye planter.

Du kan købe dem mange steder. Jeg har læst at Rema1000 har dem (jeg har dog ikke fundet dem i Rema endnu), og ellers kan du købe dem på nemlig.com (vær obs på størrelsen). Jeg har købt mine træer i min lokale blomsterbutik på Lyngby hovedgade.

img_8807

Spøgelsestræet er nemt at passe (har jeg læst, nu skal jeg jo se om det passer i virkeligheden). Det skal ikke stå i alt for direkte sollys, men må gerne få lyst lys i løbet af dagen. Mine står længst væk fra vinduerne i stuen, og der kommer stadig godt med dagslys ind i løbet af eftermiddagen. Den skal have lidt vand 1 x ugentligt, men må endelig ikke overvandes. Det er en god idé at putte lecakugler i bunden, så spøgelsestræet ikke dør på grund af forrådnelse i bunden, hvis planten ikke kan komme af med vandet. Note to self, jeg skal have købt lecakugler.

img_8812

Det kan godt være svært at finde de rigtige planter til hjemmet, i hvert fald hvis man er mig. Den populære blogger-plante siger mig eksempelvis ingenting (den her), men da jeg så spøgelsestræet var jeg solgt til stanglakrids, det er så fint og dekorativt og størrelsen er til at overskue. Nåja, og så er det nemt at passe, hvilket er et must, hvis noget skal overleve hjemme hos mig.

img_8803

Wallhangeren har min nabo Britta specialdesignet til mit hjem, hvis du nu lige fik øje på den i baggrunden, den er så fin. Prøv at se her:

skaermbillede-2018-02-12-kl-14-05-02

skaermbillede-2018-02-12-kl-14-04-53

Britta finder du på instagram lige her, hvor du også kan se hendes andre designs. Hun lavede en speciallavet drømmefanger til Emmalia da hun blev 1 år, og den var så flot og fin. Der er vist ikke noget Britta ikke kan med ting fra naturen, sten, træ, garn, tråd, perler, sten og stof. Det er helt vildt, og jeg er simpelthen så glad for mit unikum-design af en wallhanger, som ingen andre har, og som passer perfekt ind til min stue. Jeg har længe ønsket mig en, men har aldrig fundet den der var lige mig. Indtil Britta gik i gang med at væve 🙂

Hvilken plante er din yndlingsplante?

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er vores lys, ikke vores mørke, der skræmmer os mest