Fødselsforberedelse: Hypnoterapi mod gamle traumer med hypnoterapeut Jeanette Briem

Når nye sko gør glad i låget!

img_8011

skaermbillede-2018-02-09-kl-12-00-58

Høje hæle er bare blevet no-go efter at maven er blevet kuglerund, og temperaturen alligevel besluttede sig for at udføre vinter. Så af sikkerhedsmæssige og sundhedmæssige årsager er alle mine sko med hæle sendt på ferie, og jeg havde brug for et par sko som både er (super) behaglige og samtidig trendy, uanset om man skal til bogreception eller en tur i Lyngby Storcenter (og hente kage).

Jeg fandt det her par på footway.com, og jeg har boet i dem siden de landede hjemme hos mig. Selvom jeg går rundt i joggintøj det meste af tiden pt (og morgenhår, se foto nedenfor), så føler jeg mig stadig med på beatet, og jeg kunne finde på at tage dem på til modeuge (hvis jeg nu var sådan en der blev inviteret til fashionshows), hvis det endelig skulle være. YAY! Multi-sneakers for the win!

img_8623

Jeg er generelt ret stor fan af Nike, både til mig selv og til Emmalia, og har haft flere modeller der er blevet slidt til ukendelighed, fordi de bare har en god pasform og har nogle ret dygtige designere ansat. Faktisk var Emmalias første par sko Nike-sko i størrelse lille-bitte-nuser. Jeg må finde et billede en dag, og jeg har gemt dem, så lillesøster kan få dem på til April når hun gør sin entre.

img_8615

Skoene går til det hele, leopard, kjole, kimono med glimmer, joggintøj og den klassiske kombi: sneakers og jeans og en sweather. Og lige denne model har på en måde lidt hæl på, fordi de er høje bagtil, det gør faktisk at jeg lige står lidt mere ret, især i denne tid hvor jeg skal huske at bøje lænden den rigtige vej for at passe lidt på ryggen.

Så er du preggers, eller er du bare glad for sneakers, så er der et par her du kan risikere at blive lige så glad for, som jeg er for mine.

skaermbillede-2018-01-26-kl-09-54-25

 

Hav en rigtig dejlig weekend!

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsforberedelse: Hypnoterapi mod gamle traumer med hypnoterapeut Jeanette Briem