Hjemmespa i børnehøjde - tips til en skøn børnespa der holder budgettet

Den bedste gravidmassage jeg nogensinde har fået (og hvorfor)

gravidmassage

En gravidmassage er ikke bare en gravidmassage. Har jeg lært. Jeg har nemlig både prøvet at få “gravidmassage” hvor den eneste forskel fra den og alle andre massager jeg har prøvet, var at der var hul til maven i briksen, og at massøren ikke rørte min mave. Lidt af en skuffelse. Til gengæld var jeg i mandags på besøg hos Jordemoderhuset, fordi jeg havde fået en gravidmassage i julegave, og jeg kan SLET ikke få armene ned efter at have oplevet forskellen på en “gravidmassage” og en rigtig gravidmassage. Her er svaret på hvorfor:

Da jeg blev hentet fra venteværelset og ført ind i behandlingsrummet, startede vi lige med en kort samtale. Gid alle massører gjorde det. Hvad er det specifikt du er her for i dag? Hvilke symptomer har du med dig? Og andre gode spørgsmål, som gjorde at vi hurtigt fik sporet os ind på hvad min krop har brug for at få sat fokus på, for at jeg går derfra med den ultimative oplevelse. Det var ikke en lang snak, til gengæld var den super konkret og konstruktiv.

Fordi hende der masserer mig er jordemoder, så ved hun også noget om den gravide kvindekrop, som jeg ikke har oplevet hos andre massører. Hun ved at jeg kompenserer med min ryg og lænd, fordi jeg har ekstra vægt foran, hun ved jeg går anderledes, hun ved i det hele taget en hel masse om min krop, som ikke engang jeg selv vidste inden jeg gik derind. Hun ved min krop har brug for varme og har brug for at være varm hele tiden. Det vidste jeg f.eks overhovedet ikke, men jeg har holdt mig varm lige siden, og jeg kan faktisk mærke en stor forskel i kroppen.

Det næste virkelig dejlige der skete var at jordemoderen tog ordentligt fat da hun masserede. Ikke så det gjorde ondt, men sådan så jeg kunne mærke det på den dybdegående lækre måde. Hun sørgede hele tiden for at give mig ro og tryghed, ved lige at fortælle hvis hun senere skulle forlade lokalet (for at hente varmepuder), så jeg ikke skulle ligge og tænke på hvor hun mon var gået hen. Resten af tiden sagde hun ikke et ord, og lod mig gå helt ind i min krop og bare nyde at blive æltet igennem de helt rigtige steder.

Det var så dejligt, og det var tydeligt at hun vidste hvor jeg havde brug for ekstra fokus, fordi hun kender gravide kroppe i forvejen. Jeg fik for nyligt en anden gravidmassage et andet (hypet) sted, og jeg var så skuffet, fordi det bare blev en “la la” oplevelse. Hvis man ikke kan finde ud af at give en ordentlig gravidmassage til en træt og øm gravid krop, så skal man ikke reklamere med en. Så skal man skrive “vi har også en briks til gravide”, for det er basically det man får.

Tiden forsvandt hos Jordemoderhuset, og min krop sang af velvære og lykke da jeg forlod stedet en time senere. Jeg faldt helt ind i mig selv, og min krop kom på en måde tilbage til sig selv også. Selvom jeg stadig bøvler med mit bækken, men det er klart blevet bedre efter en virkelig god gravidmassage.

Hvis du er gravid og skal give dig selv en rigtig god oplevelse, eller hvis du skal til babyshower hos din gravide veninde/søster/kollega, og du gerne vil give en rigtig god gave, så køb en gravidmassage et ordentligt sted, hvor de tilbyder en rigtig gravidmassage, og ikke en bare fordi “det skal man jo have på menukortet”. Gravide kvinder fortjener at blive pakket ind i faglig dygtighed, nærvær, velvære, forståelse og nogen der forstår hvad den gravide kvindekrop handler om. Det gør de i hvert fald hos Jordemoderhuset, og dem vil jeg virkelig anbefale.

Min mandag morgen startede simpelthen så magisk, fordi jeg fik lov at vende hjem til min egen krop, og blive mødt som den gravide (og trætte) mama jeg var lige der.

 

Rigtig god fornøjelse hvis du tager afsted, og husk at book i god tid, der er (med meget god grund) lang ventetid <3

 

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

1 kommentar

  • Susanne

    God læsning – om din erfaring med forskellen på gravidmassage og GRAVIDMASSAGE. God info ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmespa i børnehøjde - tips til en skøn børnespa der holder budgettet