En lille fin indsigt i den sårbare moderne alternative familieform og hvad der er på spil

Her finder du det lækre leopard-sæt fra Neo Noir (og lidt tips om lækkert gravidtøj)

neo noir leopard kimono leopard bukser

Hver gang jeg har postet billeder af mit fine leopard-sæt, er jeg blevet spurgt hvor det er købt henne. Mit er købt i Magasin, og her har jeg fundet det på nettet. Kimonoen finder du her.  Bukserne finder du her.

Nu har den opmærksomme læser nok lagt mærke til at jeg render rundt med en kæmpestor mave. Tøjet kan altså bruges som gravid-tøj, også selvom der ikke er “gravid-del” i bukserne, du ved, der hvor stoffet går op over maven. Jeg har bare taget en sort top på indenunder, og har taget nogle store øreringe og en enkelt halskæde på.

På det første billede har jeg bordeaux ruskinds støvler på fra Ganni, de er meget gamle, men kan findes på den blå avis. På det andet billede har jeg nogle lækre sneakers på fra Nike. Jeg kan simpelthen ikke gå i høje hæle, især ikke med et bækken der driller, så det er rart med nogle gode alternativer, især når man vralter rundt som en gås.

Sådan generelt om gravid-tøj kan jeg sige at jeg så vidt muligt forsøger at undgå det. Jeg køber gravid-jeans i H&M, fordi de har en meget lav talje og så har de det der gode stykke stof man trækker op om maven. Men ellers køber jeg bare lange toppe, og bruger mine læderjakker, habitjakker, kimonoer og de kjoler der tillader det. Jeg vil gerne være tro mod min stil, også selvom jeg er gravid, så jeg går for det meste i almindelige butikker og finder tøj jeg kan passe i stedet for at gå i gravid-afdelingen, hvor det tit bliver meget konet, det tøj man kan få. Jeg ved bare jeg ikke får det brugt.

Til gengæld findes der faktisk nogle gode shops der laver lækkert tøj til gravide, hvis man ikke gider bruge tid på at finde det selv i de “normale” dametøjsafdelinger. Den ene er strutshop.dk , som har lækre styles og gode priser. Den anden er Best Behavior, som laver superfede prints og styles. Jeg får et par styles til anmeldelse her på bloggen ganske snart, og jeg glæder mig til at dele resultatet med dig.

skaermbillede-2018-01-26-kl-09-54-25

Men altså, oplysninger om leopardsættet fra Neo Noir er hermed givet videre. Hav en laber fredag!

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille fin indsigt i den sårbare moderne alternative familieform og hvad der er på spil