Når der går kludder i madplanen i #madplanschallenge (og et par fif til at håndtere det)

Sophie elsker æbler: En lækker nyhed til småbørnsforældre og dig der skal være mor og far til august (og bedsteforældre)

Reklame

dsc05410

Sofie Giraf elsker æbler. Og i dag har jeg været til presse-event med Småfolk (æbler) og Sofie Giraf (giraf), som har designet en kollektion sammen, som kommer i butikkerne til august. Og det eneste virkelig ærgerlige ved det, er at der er lang tid til august, for det er godt nok en rigtig fin kollektion! OG at jeg når at føde ninjaen til april, så hun når ikke at komme i Newborn-sættet (se billede nederst).

Selvom det er svært, som forbruger, at finde rundt i verden af bæredygtighed, så vil jeg altid hejse et flag for de gode initativer og de brands der rent faktisk gør en forskel når det kommer til kemi i tøjet og økologi. Det gør både Småfolk og Sofie Giraf, og jeg synes det er så fint et samarbejde de har lavet, jeg er vild med kollektionen, med farverne og med æblerne og girafferne på.

Har du brug for et forbrugslån til bæredygtige produkter? Så sammenlign nemt dine muligheder hos Fair-laan.dk.

dsc05415

Her ser du de fine bodyer med giraffer og æbler på. Jeg kan lige se en lille baby i det fine print. I love it! Printet kommer også i sengetøj, sengerand, puslehynde og dragter. Jeg skal helt klart have sengetøjet. Og så må jeg give New born sættet i gave til nogen når det kommer i handlen, for det er virkelig fint, og så fint pakket. Perfekt til barselsgave til den lille nyfødte.

dsc05417

Det var så fint et event, men lækre chokolader (dem du ser øverst i indlægget), æbledrinks (uden alkohol), dejlige mennesker, og god energi. Jeg må indrømme jeg VIRKELIG har savnet og komme ud og mingle med mine blog-kollegaer efter at have ligget i sengen et halvt år. Men nu har jeg det bedre, og kvalmen er ikke ved at tage livet af mig, så jeg var flyvende i dag, og mødte nogle virkelig skønne kvinder (og ladies jeg kendte i forvejen), og jeg har sunget mig igennem resten af dagen, fordi det var så skønt at være afsted.

Og så er det jo bare enormt dejligt at kunne bringe en god nyhed videre til dig skønne læser. Et rigtig fint samarbejde, fine styles, bæredygtighed og lækkerhed til vores små ninjababies. Her er Newborn sættet:

skaermbillede-2018-01-11-kl-20-59-24

Er det ikke bare sødt? Jeg er helt forelsket!

Jeg glæder mig til min egen baby kommer ud og jeg kan putte hende i giraf-æble-tøj. Indtil da må vi nyde billederne <3

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når der går kludder i madplanen i #madplanschallenge (og et par fif til at håndtere det)