Pottetræning og blefri barn - en naturlig måde at smide bleen på

# Madplanschallenge og vind 1.000kr til nemlig.com – det er nu du skal spidse ører hvis du også vil have mere hverdagsoverskud

madplanschallenge nemligcom

skaermbillede-2017-01-08-kl-21-15-11

Madplanschallenge. Så er det simpelthen i morgen det går løs. I morgen starter vi en uges madplanschallenge sammen med nemlig.com (læs mere her), og alle der har lyst til at være med. Jeg har allerede printet mit madplansskema ud, og i morgen sætter jeg mig og kigger 15 minutter i mine opskriftsbøger, laver min madplan og bestiller varer. Jeg har sat 30 minutter af til projektet i morgen, og du kan nå at være med, hvis du også har lyst til at få markant mere struktur og overskud i hverdagen. Og hvis du vil være med i konkurrencen om at vinde 1.000kr til nemlig.com.

For mig skaber madplaner struktur, overblik og helt ubeskriveligt meget ro i hverdagen. Jeg ved præcis hvad vi skal spise hver aften hele ugen, jeg har udvalgt nemme lækre opskrifter der passer til min madlavnings-tolerence (max 30 minutter!), jeg spiser cirka 50% sundere og varieret, jeg bruger ikke ekstra og unødige penge på alle mulige ting i supermarkeder… nåja, jeg SLIPPER for supermarkedet (halleluja, virkelig!), OG jeg bestiller næsten altid afskårne blomster med, så når jeg får min mad leveret helt op på min sal, så står der en sød mand med en buket blomster i hånden til mig. Helt ærligt, hvor fantastisk er det? Og så er det stjernerdyrt… eller… nej. Det er det heller ikke. Nemlig.com prismatcher ca. 1800 varer med Netto og levering koster mellem 9 og 49 kroner. Jeg er enlig mor til 1 (snart 2 børn), jeg tror faktisk jeg sparer penge hver uge, fordi jeg laver mine indkøb samlet en enkelt gang over nettet ud fra præcis hvad vi skal spise, og ikke noget ekstra. Vil du være med til at prøve madplaner af en uge, også selvom du tror du ikke kan (læs her hvordan jeg selv blev overvundet, jeg var SIKKER på madplaner ikke var noget for mig med en hektisk hverdag hvor ikke to dage er ens) , så er det nu.

For at du ikke kun skal følge mig, som jo allerede er kæmpe fan af madplaner, så har jeg allieret mig med min veninde Anja, som du kan læse om her. Hun synes det lyder temmelig besværligt med de der madplaner, men hun har valgt at give det en chance alligevel, fordi hun rigtig gerne vil have alle fordelene, og sådan som hendes mad-uge ser ud nu, så er det stressende og tidsslugende. Jeg har lavet et lille for-interview med Anja, du kan læse det lige her. Så hvis du en dag synes jeg bliver lige lovlig begejstret at høre på den næste uges tid, så hopper du bare ind på Anja’s instagram (links kommer nederst i indlægget her), og finder lidt sisterlove.

madplanschallenge nemligcom

Inden vi starter skal vi lige lave en motivationsøvelse sammen. Det er altid godt at gøre sig bevidst om hvorfor det egentlig er at man hopper med på en udfordring, så jeg vil opfordre dig til, allerede i dag, at svare på de her enkelte spørgsmål inden du starter madplanschallenge:

  1. Hvad er din største motivation for at lave en uges madplanschallenge?
  2. Hvad vil du gerne have ud af denne uges madplanschallenge?
  3. Hvad er din største forhindring i forhold til at koordinere indkøb og lave en madplan en uge i forvejen?
  4. Hvad kan du med fordel gøre for at gøre det lettere for dig selv og eventuelt din familie, når nu du kender din største forhindring?
  5. Hvad vil du gøre for at fejre din succes når du er igennem ugen næste søndag?

 

maplanschallenge nemligcom

Nu er du klar til at gå i gang!

Start med enten at printe dit madplansskema ud. Nemlig.com har et super enkelt et som du kan printe lige her , hvis du gerne selv vil lave din madplan, ligesom jeg vælger at gøre.

Alternativt kan du følge nemlig.com’s madplaner lige her. De har både børnevenlige, veganske, vegetariske, low carb, glutenfri og “denne uges madplan”. Der er virkelig mange lækre og nemme opskrifter, jeg kan varmt anbefale dig at tage et kig i madplansuniverset. Du kan tilmelde dig nemlig.com’s nyhedsbrev og få madplaner og inspiration direkte i indbakken lige her.

Find dine opskriftbøger og find de opskrifter du gerne vil lave, sæt dem ind i din madplan og skriv indkøbslisten ind. Husk at være realistisk. Hvis du ved du kun gider stå i køkkenet i 20 minutter, så lad være med at vælge opskrifter der tager 1,5 time. Har du større børn så aftal en dag hvor de laver maden og lad dem bestemme hvad retten skal være. Husk at tænke morgenmad/madpakkemad ind i madplanen, og tjek lige køkkenskabet om du mangler opvasketabs, afspændingsmiddel eller toiletpapir, det kan du nemlig også få leveret. Yay!

Så er du klar til at bestille dine varer, vælge leveringstidpunkt og skænke dig selv et glas vin eller en kop te og fejre din gode indsats. Og så er jeg spændt på at høre om din uge når du slipper for at tage i supermarkedet hver anden (eller hver) dag, fordi du nu er blevet den der strukturerede madplanstype der mestrer madplaner!

Og så kan du jo faktisk vinde noget ved ta være med:

 

Sådan her deltager du og det her kan du vinde:

I morgen starter vi allesammen med at være lave vores madplan. Det kan du gøre ved at gå ind på nemlig.com under madplaner. Her kan du vælge denne uges madplan. Den børnevenlige madplan. Den vegetariske madplan. Glutenfri madplan. Low carb madplan eller tidligere madplaner.

Hver dag poster du et billede på Instagram, hvor du bruger hashtagsene #madplanschallenge og #nemligcom, så kan vi nemlig gå ind og følge dig og heppe på dig, og du kan via hashtagsene følge alle de andre der deltager i challengen. Det gør vi for at motivere os selv og hinanden.

 

Når ugen er omme, så trækker nemlig.com en vinder af et gavekort på 1.000kr til nemlig.com – how cool is that?

 

Hvad siger du, er du klar på en januar udfordring og noget mere overskud i hverdagen? Så ses vi her på bloggen og på Instagram til en god uge med madplanschallenge, lækker mad og masser af frigivet tid, yeah!

Her kan du følge med:

Anja’s instagram

Nemlig.com instagram

Frejamay’s instagram

 

Del meget gerne dette indlæg med alle dem du gerne vil have med i challengen, jo flere vi er, jo sjovere bliver det!

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

1 kommentar

  • Signe Op.

    Det var dog en uacceptabelt geografisk-diskriminerende konkurrence. Der må findes en klageinstans!? Ligestillingsmedisteren? (som i øvrigt never kommer på min madplan) En udkantsmedister? Hvis en sådan ikke findes, kræver jeg én indsat som sådan øjeblikkeligt! 😂😂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pottetræning og blefri barn - en naturlig måde at smide bleen på