Et opgør med en uhensigtsmæssig fødekultur: hvor blev vi af?

Musthave til baby: Babynest

dsc04879

skaermbillede-2017-01-08-kl-21-15-11

Babynest. Det er ikke første gang jeg hylder denne fantastiske opfindelse til små babyer, og det er bestemt heller ikke sidste gang. Babynest er absolut kommet for at blive. Det er så god en oplevelse fordi babynestet skaber tryghed, nærhed og sikkerhed (i hvert fald hvis man samsover, som vi gør), fordi baby kan være med i sengen, men stadig er beskyttet af babynestet, som fungerer som en miniseng i sengen.

Vi har været så heldige at modtage et superlækkert babynest fra MamaMilla.dk i julegave, en shop jeg selv lærte at kende tidligere i år, og som jeg forelskede mig i ved første øjekast. Vi vandt en krammeslange (sengerand) i en konkurrence, som er flyttet ind i Emmalias seng, og skal bo der længe endnu. Se slangen in action her:

dsc04922

MamaMilla.dk er en lille dansk virksomhed, som har specialiseret sig i netop at lave babynests og juniornests. Kvalitet og sikkerhed er i højsæde, og der er ikke gået på kompromis med noget. Babynestet er vaskbar, temperaturregulerende, astma- og allergivenlig, mulig at tørretumble og meget mere. YAY! Det er jo noget jeg godt gider skrive om! Nu kan ninjafisen bare komme… hvis altså det lykkes mig at få Emmalia ud af babynestet inden!

(in your dreams mom!)

dsc04880

Udover Babynestet, fik vi også noget virkelig lækkert sengetøj med, matchende sæt til både storeninja og lilleninja. Igen i lækkert print, og i lækker kvalitet (Emmalia nød at agere modellos, as you might have noticed):

dsc04906

Jeg kan personligt godt lide at shoppe dansk design og kvalitet, især når det gælder børnetøj, børnegear, og sengetøj til børn. MamaMilla.dk er klart en shop der er værd at følge, og kvaliteten er virkelig lækker. Og så er det bare rart med nogle alternativer til de få brands der er eksponeret überalles. Ja tak til mere dansk lækkerhed med lækre prints!

Udover at bruge babynestet til at sove i er det også en slags kravlegård, og du kan binde en snor i og lade en ældre søskende trække babyen rundt i stuen (når han eller hun bliver lidt større end nyfødt). Det er utrolig nemt at pakke med i bilen, sådan så baby har sin egen seng med uanset hvor i verden man havner henne. Emmalia levede virkelig i sit babynest de første 4 måneder, og jeg er så glad for at vi har et til den lille også.

Følg MamaMilla.dk på instagram her og på facebook her <3

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et opgør med en uhensigtsmæssig fødekultur: hvor blev vi af?