I dag er en stor dag og en milepæl i graviditeten!

Rigtig glædelig jul fra Emmalia og mig til dig

frejamay november glædelig jul

Kære Danmarks dejligste læser,

Jeg ville have skrevet et langt indlæg om alt mulig klogt, men jeg har (sammen med det meste af min familie) tilbragt det meste af tiden i sengen. Nogle har haft madforgiftning, andre maveinfluenza, snot, hoste, feber og alt det jeg lykkelig har glemt. Jeg er selv ramt af både kvalme (som er noget anderledes end den gravidkvalme jeg ellers har), snot, nys (inkl. tis i bukserne) og lidt ferber on and off, så det bliver en kort, men kærlig og taknemmelig julehilsen herfra.

For jeg har al grund i verden til at være taknemmelig. Jeg deler mit og Emmalias liv med alle jer, og med ganske få undtagelser, så er det simpelthen sådan en fornøjelse at vi sammen (du og jeg) har det her univers sammen. Mange af mine læsere tror det er mig der giver alt muligt ved at skrive, og det gør jeg også, men læserbreve, kommentarer og alle jeres delinger, de giver mindst lige så meget igen og skaber den dynamik, der gør, at det stadig er sjovt og spændende at være blogger, nu på 10. år.

Tak for tilliden, fortroligheden, tak fordi du deler mine indlæg når det er relevant, det betyder rigtig meget for mig og for bloggen.

I aften skal vi fejre jul i Nivå hos mine forældre. Mine to brødre og kæreste kommer, Emmalia er her og selvom jeg stadig har det mildest talt elendigt, så glæder jeg mig til at være omgivet af mine familie, og give Emmalia en rigtig dejlig juleaften.

Vi spiser and og flæskestegn, brune kartofler, hvide kartofler, rødkål, æbler, sauce, ris a la mande og masser af konfekt. Lige før maden kommer julemanden (så Emmalia ikke når at blive for træt), og vi spiser ca. kl 18. Bagefter er det gaveland, hvor vi skiftes til at få en gave, jeg tror Ems får lov at dele ud. Og så skal vi bare hygge resten af aftenen.

Jul er ret traditionsbunden hos os, og jeg elsker det, det giver så meget ro at vide hvad vi skal, og selvom det er forskelligt hvem der lige er hjemme til jul, så er det bare altid hyggeligt. Vi har både haft vores irakiske familie med i mange år, en ven fra Mexico, kærester og vist også venner af og til. Så selvom vi har traditioner er det ikke mere bundet end at der er plads til at lave om hvis det er.

Hvordan holder du jul i år? Og har du også traditioner hjemme hos jer?

Tak for et fantastisk år. Der kommer noget “året der gik” fokus, men først efter julen. Nu skal vi nyde julen og hinanden og dem vi har valgt at være sammen med i aften. Det er ikke alle der er så heldige at kunne tilbringe julen i fred og ro og med dem de elsker. Lad os huske at nyde det vi har <3

Rigtig glædelig jul til dig og dem du holder af.

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag er en stor dag og en milepæl i graviditeten!