3 KÆMPE fordele ved at kaste op, have invaliderende døgnkvalme og være hormonel (på samme tid)

Tirsdagsglimmerindlæg: Hvilke ting skal der på din glimmerliste?

img_8029_bw

I dag er der sket magiske ting i mit liv. Små magiske ting, men i en hverdag fyldt med temmelig meget gravid-øv-side-effects, så skal der utrolig lidt til at vende bøtten til hverdagsfest. Selvom jeg stadig har feber. I dag har jeg samlet nogle af de små glimmer ting der fungerer som bøtte-vendere for mig. Jeg glæder mig til at høre dine:

 1. Folk der hedder “Von”. Jeg ved faktisk ikke om man bare kan hedde “Von”, men jeg får totalt optur hver gang jeg ser nogen med et “Von” i deres navn. Jeg er fra Anders And blad generationen, og jeg er sikker på at alle med det svedige mellemnavn har hemmeligt adgang til en pengetank de bader i når de lige trænger.
 2. Julemusik. Jeg hører så vidt muligt julemusik fra morgen til aften lige pt. Og når jeg ikke gør sørger jeg for at sprede lidt julehygge ved at gå og nynne en julesang når jeg bevæger mig i det offentlige rum. Tænk, en hel måned hvor vi kan høre julemusik uden at blive slået med en våd laks.
 3. Uventet flinkhed. Folk der holder tilbage i trafikken. Folk der smiler. Fremmede der siger søde ting a la “pæn hat” eller “nårh hvor er hun (din datter) sød” eller “god aften”.
 4. Nedfaldsvand fra en markise som lander 20 cm fra der hvor man står. Og der var MEGET vand. True story. Jeg var så glad! Tak engle.
 5. Ledige parkeringspladser i indre by. Især når der bliver en plads ledig LIGE der hvor man skal holde. Det føles lidt som at vinde den mellemstore gevinst i lotto.
 6. Ekspedienter der som udgangspunkt godt kan lide andre mennesker. Der er næsten ikke noget bedre end at komme ind på Baresso, og så er de faktisk glade for at se dig, OG yder en god service.
 7. Søde mennesker på nettet der skriver søde ting og bakker hinanden op.
 8. Trusseindlæg. Når man er for gravid og afkræftet til at holde på både blære og hat og briller ved 3. nys i træk, så er der lige en ekstra sikkerhedsforanstaltning der… tager sig af det!
 9. Sparring med seje mennesker.
 10. Sprød kylling og en datter på 2 år der slet ikke har forstået (endnu) hvor fantastisk skindet på en kylling smager.
 11. Et barn der falder i søvn på 6 minutter.

 

Armmen kan du også mærke det? Jeg letter næsten af overskud, selvom jeg så meget skal på hovedet i søvn og indhente noget supermåne-tabt søvn.

Men først, hvad er dine små hverdags bøtte-vendere? Du behøver ikke skrive 10, men prøv hvis du har lyst (advarsel, du risikerer at blive i ret godt humør…)

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 KÆMPE fordele ved at kaste op, have invaliderende døgnkvalme og være hormonel (på samme tid)