Sidste dag i vuggestuen (+ glad i låget VIDEO)

3 KÆMPE fordele ved at kaste op, have invaliderende døgnkvalme og være hormonel (på samme tid)

skaermbillede-2017-12-04-kl-18-54-48

Personen på billedet kunne godt være mig, bortset fra at jeg meget sjældent når at iføre mig make-up om morgenen lige pt (læs: de seneste 4 måneder). Men det er cirka sådan jeg føler mig hver dag, bortset fra at mit hår sidder ret godt (selv morgenhårsversionen), men det skyldes en klasse klipning fra min nye frisør i Lyngby.

As we speak sidder jeg med feber, halsbrand, kvalme og totalitær træthed i alle celler. Jeg er SÅ TRÆT af at have det dårligt, men faktisk (tro det eller ej), er der gode ting ved at have det så skidt. Jeg mindes at have skrevet et lignende indlæg sidste gang jeg var gravid, men nu skriver jeg lige et igen. Gentagelse er godt, dobbelt gentagelse er dobbelt så godt.

Der er nemlig fordele ved at have det dårligt, og her har jeg samlet 3 af de vigtigste:

 1. Når du har det kronisk gravid-skidt bliver din lunte ULTRAKORT og du bliver helt utrolig hurtigt træt at pis. Det er især en fordel hvis du, som jeg, er vant til at være meget large og diplomatisk, eksempelvis med dine følgere på facebook eller med dine bekendte i din omgangskreds. Pludselig er der ikke så meget ekstra at give af, og det ekstra der er, det ryger ned i hatten på min datter og de mennesker jeg har tæt på mig. Og lidt mig selv (hvis der mod forventning skulle være mere tilbage). Og ved du hvad? Det er enormt befriende bare at sige fra. Ahhhhhh, og hold så kæft, tak.
 2. Man behøver ikke anstrenge sig, man kan bare skyde skylden på hormonerne (hvilket jo faktisk er helt fair). Hvis man nogensinde må opføre sig kortluntet, så er det nu. Jeg var for nyligt i Joe and the Juice i Odense, og her havde de ikke lige fanget at jeg var gravid (Joe and the Juice plejer altid at være søde til at komme ned med juicen hvis de øjner en tyk mave eller en barnevogn – thumbs up drenge!), så jeg spurgte pænt, og de var totalt imødekommende og sagde “Ja selvfølgelig”. Det er at spørge om man gerne må få det som man helst vil have det, og så kan de jo bare sige nej.
 3. Har jeg skrevet træt af pis en gang? Den kommer lige igen. Mine grænser rykker sig med raketfart i de her dage. Jeg har i dag skrevet “hvad fanden mener du med det?” til en der skrev en temmelig flabet besked i messenger. Det gør jeg ellers aldrig. Det føles rart at blive sur når grænserne er overskredet for hvad jeg gider læse i min egen dagligstue, og det tror jeg generelt jeg skal blive bedre til. At være træt af pis.

 

Så der er god læring i at have det så skidt at alt overskud er skrabet væk. Intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Carpe diam. Hakuna Matata, Ay Caramba og Namasté.

Jeg ønsker dig en vidunderlig mandag, og du må hjertens gerne deltage i min hjemme-quiz: hvilke fordele er der ellers ved at kaste op, have invaliderende døgnkvalme og være hormonel (på samme tid)? Jeg glæder mig til at udvide punktene med dit bidrag 🙂

 

Lots of love

Frejamay

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

5 kommentarer

 • Henriette

  Dont mess with a pregnant woman!
  Da jeg var gravid for næsten 6 år siden, formåede jeg at jagte en ældre dame tværs hen over p-pladsen på taget af Bilka i Horsens. Hun kørte lige ud foran mig og op ad slisken til tag-parkeringer!
  Der var hajtænder…hun skulle jo stoppe….og jeg var højgravid…den højgravide måtte hugge bremserne i…gæt hvem der blev rasende!
  Jeg forfulgte hende, stoppede hende og så blev hun belært i færdselsregler….hun blev squ lidt skræmt. Min lunte var ikke ret lang!😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Omg – jeg kan skrive under på det hele! Jeg har det så ringe stadigvæk og al overskud er væk 98 % af tiden. Har sågar brokket mig højlydt over en ældre kvinde, der snød foran mig i køen. Hun blev helt bange. Men jeg er også en sur, sur kvinde pt. :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Velkommen i klubben, så kan vi være sure sammen. De sure kvinders VIP klub! Vi skal have klub-hatte!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  At det umuligt kan blive værre….. 😳😳❤️
  Føler SÅ meget med dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste dag i vuggestuen (+ glad i låget VIDEO)