Blogging og mig: et tilbageblik og den rigtige historie om hvorfor blogging har reddet mit liv

Jeg har fødselsdag

img_7172

Idag er det mi-in fødselsdag hurra hurra hurraaaa…!

Der var engang, i 1982 på et kloster i Vejle, en lille bitte pige der kom til verden og voksede sig op og blev stor og sej. Og det var mig. I dag er det 35 år siden, og selvom jeg ikke bryder mig ret meget om at fejre fødselsdag eller være festens midtpunkt, så blev jeg fejret af familien i går, og det var simpelthen bare så hyggeligt. I morges sang Emmalia fødselsdagssang for mig, den kan du se lige her:

Føler du dig så gammel, Frejamay? Nej det gør jeg ikke, alder har aldrig nogensinde været noget jeg gik op i, og jeg har aldrig følt mig som nogen særlig alder. Det gør jeg heller ikke nu. En veninde sagde “så er det 40 næste gang”, og det er hverken noget der gør mig ked af det eller skræmmer mig. Alder er simpelthen så  overvurderet. Alle mine venner er mellem 23 og 65 år. Nogen gange er dem på 23 meget klogere end dem på 65 og omvendt. Alder har intet med noget som helst at gøre. Har jeg lært. Derfor går jeg så lidt op i min egen alder, at jeg lige måtte tælle på fingrene hvor gammel jeg egentlig bliver i dag, for at kunne give et korrekt svar på spørgsmålet.

Jeg er temmelig kvalmeramt og sengeliggende i dag, men jeg nyder at læse alle de dejlige hilsner og de møder jeg har er heldigvis telefoniske, så kan man lige klare det. Jeg tror jeg laver mig en kop varm kakao senere og logger på nettet og ser om ikke jeg kan finde en pæn gravid-venlig kjole til julefrokost til mig selv i fødselsdagsgave <3

Hav en dejlig mandag!

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

1 kommentar

  • Lene

    Stort hip hip hurra og tillykke med fødselsdagen 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogging og mig: et tilbageblik og den rigtige historie om hvorfor blogging har reddet mit liv