Glimmervinter og luna-jakke til fashionable frossenpinde

3 uundværlige til hjemmet med små børn

3 uundværlige til hjemmet med små børn

skaermbillede-2017-01-08-kl-21-15-11

 

Herhjemme har vi ikke noget stort medicin eller salve-skab. Vi har dog nogle ganske få produkter som vi er rigtig glade for, og som vi bruger igen og igen. Dem vil jeg gerne give videre, måske står du og skal købe en barselsgave eller også er du gravid og i gang med at finde alt hvad du skal bruge inden baby kommer?

Salven til ALT: Mucokehl salve (find den her)

Denne salve blev jeg anbefalet af en falck redder jeg kender. Jeg ELSKER den. Jeg bruger den til røde numser, til sår, til udslet, ja til alt faktisk. Den på billedet er vist vores 3. tube siden Emmalia blev født (jeg har også givet en væk til en veninde med en søn med rød numse, hun bruger heller ikke andet i dag). Den er virkelig god at have indenfor rækkevidde.

D-Dråber fra DOULAC (køb på apoteket her – jeg har modtaget produktet i gave fra producenten, men står fuldt inde for det)

Den officielle anbefaling fra sundhedsstyrelsen er at supplere barnets kost med D-vitamin i hvert fald de første 2 år af barnets levetid. Der er mange forskelige D-dråber, og nogle kan nogle børn godt reagere på, og andre virker for andre børn. De her D-dråber kommer med mælkesyrebakterier, og de står klar til når baby kommer til April. Emmalia får stadig D-dråber og kommer nok også til at fortsætte henover vinteren, fordi det bliver så mørkt og koldt. Til gengæld er hun stort set nøgen hele sommerperioden, så der er det ikke nødvendigt.

Babyolie: Tjah… læs hvorfor der ikke kommer et link her:

Faktisk, efter jeg gik i gang med dette indlæg, var jeg lige inde og tjekke babyolien fra Weleda på min kemi-app fra Tænk, og olien har faktisk ikke de bedste anbefalinger, fordi den indeholder stoffer der er mistænkt for at være dårlige for miljøet, og er mistænkt for at være allergifremkaldende. Og det går jo ikke for hverken barnet eller miljøet.

Derfor kiggede jeg i skabet, da vi har lidt forskellige olier, og her står også denne babyolie fra Rema1000, som brillierer med topkarakterer i kemi-appen. Derfor giver jeg denne olie de bedste anbefalinger, og sørger for straks at skille mig af med den anden:

rema-babyolie

Og ja, jeg kunne godt redigere den første olie ud og slet ikke nævne det, men jeg tror ikke det gør noget du kommer med i processen bag sådan et indlæg her, og opdager at man som blogger og influencer også må æde sin gamle hat engang i mellem.

Og det gør jeg så i dag <3

 

 

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimmervinter og luna-jakke til fashionable frossenpinde