Langtidseffekterne efter et navneskifte (om numerologi)

Smuk og lækker gravid til julefrokost – smukke kjoler til alle budgetter

smuk-gravid-til-julefrokost-kjole

Selvom du er gravid er der heldigvis masser af muligheder for at stråle om kap med diskokuglen til årets julefrokost(er). Jeg skal selv afsted til 2 fester i år, og jeg glæder mig helt vildt til at blive dullet op og drikke virgin-drinks hele aftenen, danse og nyde livet.

Men hvad skal vi tage på? Os med diskokugler under kjolen? Jeg har samlet lidt inspiration til dig der elsker sort, dig der elsker glitter og dig der bare elsker at være festens midtpunkt. Alle kjoler er indenfor budgetter hvor de fleste kan være med.

Først de sorte (se foto øverst). Den første sorte enkle kjole finder du her. Eller denne lidt mere business-look-kjole, også i sort, eller denne skønne feminine sag med blonder. Der er mange flere sorte kjoler at finde lige her.

Og så er der jo rig mulighed for at dresse op og ned med sko, tasker og smykker:

skaermbillede-2017-11-16-kl-09-52-32

Jeg elsker glimmer, og disse sko vil dresse enhver kjole op. Statement øreringe er også altid en sikker vinder, især hvis du har sat håret op til narrestreger. Det kan jo også være du er den 80’er agtige type og tropper op med lidt diskokugler i håret… eller en gave øverst på toppen. Og selvfølgelig et par flade sko i tasken til de hævede og trætte fødder på hjemvejen.

Smuk og lækker til julefrokost i glitter og glam:

skaermbillede-2017-11-16-kl-10-05-29

Okay, det her er min favorit-kategori. Jeg kan godt lide at give den ekstra gas med glitter og glam når nu det endelig skal være. Og denne kjole, som sikkert får mig til at ligne en meget stilfuld cupcake, den står klart på min top 3 liste over kjoler jeg gerne vil have på til julefrokost. Denne (kort og midi) kjole i smuk bordeaux står også klart på top 3 listen. Den er lidt mere klassisk, men stadig fuld af fest. Sidst men ikke mindst en smuk kjole med lidt knald på farven: denne her i lilla.

skaermbillede-2017-11-16-kl-09-30-33

 

og når du kommer hjem, ædru og træt på den skønne måde, så kan du pasende hoppe i det her lækre sæt. I know I will!

Hvor har du ellers set lækre gravid-venlige festkjoler henne? Links modtages med kyshånd!

 

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langtidseffekterne efter et navneskifte (om numerologi)