WOOOOP... It's a ...... (her får du kønnet på babyen at vide)

Og hvad skal babyen så hedde?

2015622fra-hjemmefdsel-til-akut-kejsersnit-en-historie-om-en-lykkelig-og-tryg-fdselsoplevelse-der-slet-ikke-gik-som-planlagt15

Et spørgsmål jeg bliver stillet en del i disse dage, er “hvad skal barnet hedde?” og “hvad gør i så med babyens navn?”

Well, eftersom at både Emmalia og jeg har skiftet navn, så er vi jo blevet lidt klogere på navnefronten, og derfor skal ninja-pigen i maven også have sit helt eget navn ud fra sin helt egen fødselsdato.

Derfor kan vi af gode grunde ikke navngive hende før vi kender hendes fødselsdato, så indtil da kan vi kalde hende Beate eller Blyp eller Pomfritten eller hvad vi nu finder på. Men det føles helt rigtigt at hun får sit navn på den måde, fordi vi har valgt at hos os skal man have det navn der passer til de energier man har med, og ikke de energier mor og far synes.

Og igen, det er jo bare noget vi tror på (mest mig måske endda, men jeg er taknemmelig for at ungerne har en far der lytter og accepterer), så læs nu blogindlægget som det er skrevet, og ikke som en pegefinger mod alle der gør det på en anden måde end vi gør. Det er slet ikke intentionen.

Jeg regner med at vi booker Kristine Øjken igen, jeg elsker at følge hendes posts på instagram og det er altid meget lærerigt og indsigtsgivende at have sessioner med hende. Find hende lige her.

Læs om mit navneskifte her (del 1) og her (del 2) og her er lidt flere spørgsmål og svar (del 3)

Læs om Emmalias navneskifte her (del 1) og her (del 2)

 

Hvordan har i gjort det der med navne hjemme hos jer?

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

4 kommentarer

 • Karen

  Jeg er opkaldt efter min oldemor, derfor var det meget naturligt at min søn skulle opkaldes efter hans oldefar, men dog var vi enige om at Georg og Flemming ikke var vores smag, så vi var meget enige om at min mands farfars navn bare var det han skulle hedde, så han blev til en lille Vilhelm ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Da jeg ventede vores første barn, var jeg helt, helt sikker på, det var en dreng. Kvindelig intuition, you know. Vi kendte ikke kønnet på forhånd, men var altså ret sikre på, at det blev en dreng – og vi var ret sikre på, det var en Jakob. Det eneste pigenavn, vi havde i spil, blev “taget” af min svigerinde som fødte to dage, før jeg gjorde.
  På dagen, hvor jeg senere gik i fødsel, sendte jeg min mand nogle forslag til pigenavne – bare sådan just in case.
  Og selvfølgelig viste det sig, at “han” slet ikke var en dreng – men i høj grad en pige! Desværre var det også en svær fødsel, og vores datter var svært syg i forbindelse hermed – og særligt de følgende dage. Og da hun var 16-18 timer gammel, fik vi at vide, at hvis vi ville nå at have hende døbt, skulle det være nu. Så det blev ret hektisk, og vi manglede jo lidt det der navn, men Julie var blandt dem, jeg havde sendt min mand som forslag. Så vi kiggede lidt på hinanden og sagde: “Øh, hvad synes du om Julie?” “Jo, det er fint – det tager vi!” Så sådan blev det. Og selvfølgelig kan hun ikke hedde andet end Julie!
  Da jeg ventede vores søn (som vi heller ikke kendte kønnet på), var jeg sikker på, det blev en pige. Kvindelig intuition, you know.. Men det blev jo så en dreng. Og jeg husker knapt nok, hvordan vi nåede frem til hans navn… Udover at jeg var ret pjattet med “Benjamin”. Og vi drøftede “Jakob” igen – men “Julie og Jakob” virkede bare så…. planlagt (?). Så han endte med at blive en Mathias. Og dét passer lige til ham! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Da jeg bestemte “alt andet” – fik faderen lov til at vælge navnene 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Her kommer vores næste barn også til numerolog ligesom vores første gjorde det da han var blevet født. Ud fra listerne vi fik tilsendt valgte jeg 6 mulige fornavne hvor min kæreste så valgte hans favorit som blev vores søns fornavn:-) overveje faktisk at give min kæreste en session i julegave – jeg skal selv afsted for anden gang da jeg gerne vil have samme mellemnavn som min søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOOOOP... It's a ...... (her får du kønnet på babyen at vide)