Har du husket at putte glimmer på dit barns pædagog i dag?

Velkommen til mit Halloween-fest-hack og vores første Halloween fest nogensinde

halloween hack med nemlig.com

skaermbillede-2017-01-08-kl-21-15-32

Okay, jeg har en indrømmelse. Jeg er faldet i med begge ben i det der amerikanske Halloween-show. Jeg havde svoret jeg aldrig ville blive sådan en mor. Men det blev jeg altså. Man har et standpunkt til man blogger et nyt, som en mand i gamle dage sagde. Så meget at jeg har glædet mig som et lille barn til at holde Emmalias første Halloween-fest nogensinde, nu på tirsdag, hvor Halloween lander i år. D. 31 oktober. I den anledning har vi inviteret lidt venner og familie til børnevenlig Halloween hygge hjemme hos os, og jeg glæder mig helt vildt. Men…

For der er jo et men.

Det skal være nemt (ellers gider jeg simpelthen ikke)! Derfor har jeg allieret mig med mit elskede nemlig.com, som har et helt Halloween univers. Nemlig.com har regnet ud at der er andre forældre derude, der også gerne vil lave noget rigtig sejt til deres unger derhjemme, men på den lette, sjove og energisparende måde. Så de har samlet nogle virkelig lækre opskrifter, som jeg vil dele med dig i dag, hvis du også er sådan en der vil være kreativ på den hurtige og nemme måde. Hvorfor skal det være så svært:

halloween hack med nemlig.com

Marengs-spøgelser

Ej, men prøv lige at se hvor søde de er! Og ret nemme at lave. De skal helt sikkert på min indkøbsliste til på tirsdag.

 

skaermbillede-2017-10-26-kl-13-59-28

Heksens Oste-koste

Dem her så jeg faktisk allerede for et halvt år siden da jeg sad og ledte efter inspiration på nemlic.com’s hjemmeside. De er simpelthen så søde og virkelig nemme at lave. Og kæmpe bonus er at Emmalia netop har opdaget saltstænger, og knuselsker dem. Så der skal lavet en ordentlig omgang hekste-oste-koste til ungerne (og de voksne) på tirsdag.

skaermbillede-2017-10-26-kl-14-00-38

Sunde monstre

Sødt, enkelt, sundt og lækkert, denne opskrift er også på listen over ting vi skal have på Halloween-bordet på tirsdag. Jeg er sikker på ungerne kommer til at elske det.

 

skaermbillede-2017-10-26-kl-14-09-26

Skøre Skeletter

Og de her. De er jo ikke til at stå for. Jeg skal nok få kokset i glasuren på hovederne, men altså, så bliver de jo bare endnu mere unikke, de der skøre skelletter (ikke?).

Nemme opskrifter, let at gå til, og nemlig.com har en nem beregner der lige regner ud hvor meget du skal bruge af hver ingrediens ud fra hvor mange i bliver. Så når Emmalia er lagt i seng i aften, så sætter jeg mig og laver min bestilling til vores Halloween-fest. Du drømmer ikke om hvor stor en forskel det gør at kunne få leveret det hele (også pynt og især græskar) lige til døren, så jeg ikke skal drøne rundt og lede efter det hele til festen. Og slæbe.

Nemt, enkelt, ubesværet, ja tak til det hele! (Husk at købe slik til dem der kommer og banker på med “trick or treat”)

Følg foreberedelserne (og sikkert også nogle geniale bloopers) på Instagram fra søndag til tirsdag, og kom med til festen. Jeg laver story på Instagram, og deler mine Halloween-lessons learned fra min læreprocess med min første Halloween-fest ever! Juhuu!

Og så i øvrigt, hvad skal jeg klædes ud som? Jeg tror Emmalia skal være enten græskar eller prinsesse, men kan man ikke lave et eller andet sjovt udklædning med mig og min tykke mave? Det kan naturligvis også være mit barn ender med numsen bar hele aftenen, sådan som jeg kender hende…

HJÆLP!

Og holder du Halloween hjemme hos jer?

 

 

 

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

6 kommentarer

 • jeg er vild med marengsspøgelserne 🙂 Vi holder også halloweenfest hjemme hos os samt venter en masse børn ringer på døren d. 31 om aftenen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • YAY! Er det nok “bare” at sætte et græskar ud foran? Så ved folk at de gerne må komme ind?

   Jeg har lige købt urimelige uhyggelige mængder slik, så jeg håber virkelig der dukker nogen op 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Min datter på 2,5 skal være Elsa😀 og vi skal helt sikkert lave de små søde spøgelser. Men altså.. Smelter chokoladeøjnene ikke i ovnen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved ikke om chokoladen skal på bagefter, må lige tjekke opskriften, men jeg skal i hvert fald prøve.

   Og sejt med Elsa, det kan også være Emsen ender med at være Elsa 😀 chancen er stor!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datter har fødselsdag d. 30, så vi holder lidt Halloween i samme ombæring med Halloween kage, som er bestilt – plus en Halloween kage som mor her selv kaster sig ud i… Håber det bliver vellykket 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du husket at putte glimmer på dit barns pædagog i dag?