Til dig der kæmper med at baby ikke vil sove

Hvornår kunne du mærke liv anden gang?

22781998_10154730669941503_59916231_n

Første gang jeg mærkede liv med Emmalia var omkring uge 19 eller 20. Det var en helt fantastisk følelse at mærke liv første gang, og jeg nød efterfølgende (næsten) alle spark. Måske lige pånær dengang hun lavede “pyramiden”, og min mave lignede et stykke Toblerone en halv dag. Men udover det synes jeg det er vildt fascinerende at opleve spark og livstegn.

Denne gang er det dog anderledes. Det siger de kloge jo også. Jeg er lige gået ind i uge 14, og jeg sværger, i går aftes mærkede jeg liv. Så meget at det faktisk kildede og jeg var ved at tisse i bukserne af grin fordi det føltes som om jeg havde en Nemo-fisk der bare havde den vilde technofest nede i min mave. Det er altså vildt nok man kan mærke det så tidligt.

Jeg håber lidt at lillebror eller lillesøster følger Emmalias eksempel og går i seng klokken tidlig aften og først vågner klokken 7.00. Cirka. Det var så rart ikke at være forstyrret af nattegymnastisk og bare kunne sove.

Så hvad med dig anden gang, hvornår mærkede du liv?

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

6 kommentarer

 • Merete

  Første graviditet i uge 23-24, her anden graviditet i uge 19. Men første gang lå moderkagen foran og denne gang ligger den bagved, så det giver jo god nok mening med den forskel. Ellers minder de meget om hinanden, lillesøster kravler ud i højre side, præcis som storebror gjorde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg mærkede først liv i uge 24-26 da min moderkage lå foran, men så holdte min søn derfra fest hver nat 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Er sikker på du mærkede rigtig.. 👍❤️
  Først gang mærkede jeg liv i uge 17 og i anden graviditet var det også i uge 14… 😘
  Men når det er så tidligt, kan der gå længe imellem.. so don’t panik… Hvis du ikke mærker noget de næste mange dage.. 😘😘😘
  Og igen, tillykke med graviditeten..❤️
  Kh. Tine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er godt lige at have den med i baghovedet faktisk, tak <3

   Og tak, jeg er glad og lykkelig selvom jeg har det virkelig skidt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til dig der kæmper med at baby ikke vil sove