Det her gør unge invandredrenge ved gravide. Og gamle gangbesværede damer

Chikane-karma

skaermbillede-2017-10-05-kl-15-14-19

“Men hvorfor overhovedet gøre det til et problem?”

I dag havde jeg en super interessant samtale med en kvinde. Om det der med at lytte til det kroppen siger, til sin intuition og om at presse noget ned over sig selv som slet ikke passer til det man egentlig tror på. Men så er det jo heldigt man bare kan se det, og så kan man lave det om. Hvad snakker du overhovedet om? Jo, se her.

Du kender godt chikaner, ikke? Det er de der dimser på vejene hvor… dem her:

skaermbillede-2017-10-05-kl-15-08-00

Chikaner har udgjort et stort problem i mit liv. Chikaner var ikke bare dimser på vejene, de repræsenterede selvrespekt, selvværd, mod, retten til at være her, dominans og sikkert også nogle andre ting jeg aldrig nåede frem til i min analyse før jeg kom på en meget bedre idé.

Det var nemlig sådan at de der chikaner altid stressede mig, for hvem skal holde tilbage. Og det skulle i hvert fald ikke være mig hver gang, for jeg er bare ikke sådan en push-over, det er jeg bare ikke. Alligevel fandt jeg ikke modet til at køre først, for tænk hvis den anden bilist var lige så (latterligt) stædig som mig? Så skulle en af os jo tl at bakke.

Jeg havde utrolig meget rod i mit hovede omkring de her chikaner. Som jo også har et lidt dumt ord, ikke? Chikane… det er  ikke et ord der lægger op til flow og røgelsespinde og god karma.

Så det besluttede jeg mig for at gøre. Den der indre power-kamp jeg havde kørende med mig selv og chikanerne, den besluttede jeg mig for at erstatte med noget meget sjovere. Jeg skulle bare lige finde ud af hvad det kunne handle om i stedet for alt det gamle. Og så slog det mig at chikanerne fra nu af kunne handle om god karma og venlighed.

I stedet for at have fokus på min ret og min power i min lille Yaris, så besluttede jeg mig for at chikanerne, for mig, skulle være endnu et sted hvor jeg kunne give gratis flinkhed og hvor jeg kunne få helt gratis smil og anerkendelse ind på min karma-konto. Så det har det gjort lige siden, og i det øjeblik jeg besluttede mig for at ændre mit forhold til chikaner, og alle de mærkelige temaer jeg havde trukket med ind i at køre igennem en chikane, i det øjeblik forandrede det hele sig. Jeg ELSKER chikaner. Det er så dejligt at holde og vente lidt, vinke og få smil og vink. jeg tror stadig jeg kører først igennem 50% af gangene cirka, men det er fordi der er kommet meget mere chikane-flow ind, og jeg har en meget bedre fornemmelse for den gode chikane-karma og mit fokus er ikke på at ” vinde” længere, men på at det bliver en god oplevelse at køre igennem.

“Ej okay, hvordan kan du få så meget ud af så lidt?” – well, det er meget nemt. Alt taler. Der findes ikke noget vi gør som er ikke-kommunikerende. Og i stedet for at beskæftige mig med store tunge emner som “hvem er jeg og hvor kommer jeg fra?”, så er det her en lille nem hverdagssituation der kan gøre en ret stor forskel. Smart ikke?

Og så tænkte jeg at du måske er sådan en der godt kan se pointen i det jeg skriver, og derfor vil jeg gerne dele historien med dig. Selvom den er lidt tosset.

God chikane-karma til dig!

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!
   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her gør unge invandredrenge ved gravide. Og gamle gangbesværede damer