Da du blev mor anden gang?

To skridt frem, syv tilbage og så en tur i swingerklubben

2017-06-09-20-00-27

Ting jeg gerne vil være lige pt: overskudsagtig, fresh, i hopla, ovenpå, energisk, fuld af pep, ja-hat-agtig. Ting jeg til gengæld er lige nu: sengeliggende, træt, som i død-hvalros-træt, udmattet, energiforladt, vandmandagtig, udkørt (allerede når jeg vågner om morgenen), træt af kvalme, træt af opkast.

Jeg ville faktisk give min højre arm for a være overskudsagtig og mærke energien strømme igennem min krop, men pt. er det der sker mest at jeg prøver at undgå at tisse i bukserne når jeg nyser og kaster op, og det går ærlig talt rimelig dårligt med det.

I sidste uge spurgte min mor hvordan jeg havde det, og lige der havde jeg haft to gode dage (= stadig invaliderende kvalme, men jeg kunne stå oprejst og ordne lidt småting, og jeg kastede ikke op, yay!). Så jeg svarede, selvbedragerisk som jeg kan være: “jeg har et faktisk rigtig godt, jeg tror det værste er ovre nu.” – jeg lyver ikke når jeg fortæller at 15 minutter senere lå jeg og rallede på mit badeværelse og kastede op og måtte kravle ind i seng rystende over hele kroppen. Og så brød jeg bare sammen i hulkende gråd.

Jeg er simpelthen så dårlig til ikke at kunne noget. Så dårlig. Så snart jeg har skyggen af energi, forvandler jeg mig til en kænguru med nye Nikes på, som skal vinde verdensherredømmet fra de andre kænguruer. Og det går bare ikke, for jeg har kun bak-gear og 1 gear lige pt. Det vinder man altså ikke ret meget på.

Og jeg HADER at være stakkels, derfor gider jeg ikke snakke om hvordan jeg har det, og 90% af tiden siger jeg at det går fint. Men det gør det ikke. Jeg er ved at gå ud af mit gode skind af at være forvandlet til sådan en stor smeltet flødeost der ligger klistret til sengen.

Så.

Nu siger jeg det bare højt. Og jeg prøver virkelig at gribe det her an fra den positive side og holde fanen højt og carpe diem og dillerdaller, men helt ærligt, det virker ikke ret godt ikke bare at stå ved at det er sådan her landet ligger lige nu. Jeg holder mig selv fast i mit selvbedrag når jeg ikke bare siger “FUCKERLORT”, for det er faktisk det mest beskrivende ord lige nu. Eller som Samantha i Sex and the City siger “shit-motherfucking-shit-situation”, og jo de findes.

Så send kærlighed. Jeg glæder mig til min mave ikke bare ligner en runken kartoffel, men at formen er på plads så jeg i det mindste kan være smuk og rund mens jeg har det dårligt. Det er noget af det jeg husker fra min graviditet med Emmalia og de 9 måneders kvalmehelvede jeg var igennem: i det mindste så jeg hamrende smuk gravid ud når jeg endelig var ude. Det er absolut planen igen. Og så måske et smut i en swinger-klub eller noget. Man er jo nødt til at få dte bedste ud af den situation man nu er i.

Hvordan har du det i dag?

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!
   

8 kommentarer

 • Mille

  Gud hvor jeg føler med dig. Vi er ca lige langt henne men kan vist godt pakke mine “problemer” væk når man høre hvordan din graviditet er 😥 Hvis jeg boede lige om hjørnet fra dig kom jeg glædelig forbi med en filur is og nestea hver dag, de smager nemlig ikke så grimt når det skal op igen 😉❤️ (Erfaring fra de unge drukdage) Men bor desværre i Jylland. Sender dig varme tanker ig et knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margit

  Hej i gravidland 😊
  Du bliver så smuk gravid igen. Det er bare så flot med den store mave. Fatter ik dem der siger det modsatte. Der er ligesom noget smukt og helligt over det. 😍 Egentligt mærkeligt hvad det er der gør forskellen på, at nogen har kvalme og opkastninger i næsten hele graviditeten og andre ikke mærker skyggen af opkast og bare har det fantastisk gennem alle 9 mdr. Ja undrer mig bare….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benny

  Undrer mig over det med swingerklubben!? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Åh for pokker Frejamay.
  Det der. Det er herre meget dobbelt op på øv.
  Jo tak fordi du spørger 😊
  Jeg har det festligt. Min datter har hørt Nik og Jay hele dagen og hun holder sig bestemt ikke tilbage når hun synger med 😄
  Jeg håber inderligt, at du snart får det bedre ❤
  Jeg sender varme tanker, kæmpe kram og gode energier i din retning 😊❤🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Helena <3

   Måske jeg også skulle høre lidt Nik og Jay, det plejer at have positiv effekt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da du blev mor anden gang?