En uges stilhed

The night is darkest just before dawn

we-take-a-swing

En af de ting der hjælper (rigtig meget endda) er at sige det højt når vi føler vi er ved at blive kvalt i vores egen elendighed. Det gjorde jeg i går (læs her). Det er så helende at blive mødt i der hvor man rent faktisk befinder sig, i stedet for at blive mødt i den maske man stiller op i, og det hele kommer til at føles så hult.

I nat vågnede Emmalia kl 3.14. Jeg har vænnet mig til bare at gå med, og jeg troede ærlig talt der var noget begyndende night-terror på spil. Men vi satte os ud i køkkenet og spiste nogle pinjekerner og lidt pære, og så fik jeg hende med ind i seng igen uden så meget som et pip. Jeg satte mig op i sengen og hun lagde sig med hovedet på mine bryster, og så sad vi der indtil hun begyndte at snorke. Og så sov vi.

I morges vågnede jeg klokken lidt i otte, og lå og nød synet af min lille havenisse ligge der og nyde de sidste rester af søvnen. Når end barn ligger og siger “aahhhh” i søvne, så er alt godt.

Og så skete der noget.

Det var som om morgen-energien løftede mig ud af sengen, og resten af morgenen har bare været helt fantastisk. Tågen er lettet, kvalmen har været udholdelig, jeg har ikke kastet op i dag, og alle de mørke tanker der har viklet sig ind i min hjerne hele ugen, de er væk igen.

I dag skal jeg indhente arbejde efter en lille uge i sengen, men jeg skal nok nå i mål, og det er allerede en virkelig dejlig dag i dag. Aflevering gik godt, Emmalia og jeg dansede hele vejen over i vuggeren i morges og hun skreg af grin. Det er sådan det (også) skal være.

Hvad sker der af sjove ting i Københavnsområdet i weekenden, som kunne være sjovt for børn? Og hvad skal i lave i weekenden?

Lys og hjerter i massevis,

Frejamay

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

2 kommentarer

 • Marie Lund

  Dejligt at noget grumt, hurtigt kan blive dejligt igen 😁. Jeg holder tit vejret og siger om og om igen. “Bare vent. Dette går også over”
  Der er vestegnens kulturuge med en masse sjov for både store og små. F.eks kommer både Marie Frank og Chief 1 og spiller i Hvidovre stationscenter i morgen.
  Hvis vejret er godt, kan I altid besøge kæmperne. Det er fantastisk for børn og kravle op og udforske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Sikke en dejlig Update 👍❤️❤️💕

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uges stilhed