Nightterror - når ens barn forvandler sig til et besat monster

Denne her lille historie om en graviditet kan du lige akkurat gå på weekend med, yay!

2015130gravid-fab-and-shit0

Dengang jeg blev gravid med Emma blev jeg ENORMT gravid meget hurtig. Som i, jeg kunne SLET ikke have noget som helst der strammede om maven, selvom fosteret nærmest stadig kun var to mikroceller inde i kroppen. Jeg blev også ramt af en mur af træthed allerede samme uge som jeg fandt ud af at jeg var gravid. Jeg kunne falde i søvn i en vandrutschebane på vej nedad, tror jeg. Kæmpe massiv træthed. Min mave hævede også hurtigt op og blev en bule, og mine bryster… jeg tror præcis jeg ved hvordan det føles når mænd får et los i kuglerne nu.

Så derfor, og fordi jeg fik en sms i dag hvor der stod “jeg tror vist lige så godt du bare kan fortælle det som det er, rygtet spreder sig hurtigt”, så kan jeg fortælle dig at jeg er gravid igen, og at jeg er lige så hurtigt enormt gravid som jeg var sidste gang. DOG uden kvalme.

Madlede, tjek!

Hævet mave, Tjek!

Mur af træthed, tjek!

Fik jeg sagt madlede?

Jeg er nødt til at gå i Rema og finde noget helt andet mad end det jeg har i køleskabet, for jeg kan slet ikke spise noget af det jeg har lige nu. Og ja jeg giver det væk i stedet for at smide det ud.

Jeg har stadig ikke forstået det, men the word is out, og så kan jeg lige så godt gå all the way, så jeg ikke skal gå og huske på hvem der ved noget.

God weekend!

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

28 kommentarer

 • Mille

  Må man spørge hvor langt henne du er?
  Har selv lige fundet ud af vi venter os så er ca 6 uger henne – men for dælen hvor jeg også synes maven buler hurtig denne gang ift første gang 🙈
  Stort tillykke med det – så skønt for dig og din lille prinsesse ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor er jeg bare glad på dine vegne Frejamay! Jeg håber, du får den dejligste graviditet uden de store gener og at lysten til mad langsomt kommer igen. Men endnu mere håber jeg, at den lille nye spire har det rigtig godt i maven, og at dig og Emma får en god tid sammen her op til, at i udvider jeres familie med endnu et medlem. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak smukke Anna, det håber jeg virkelig også. Og så håber jeg at Bülow lakrids begynder at bringe ud til gravide damer 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Kæmpe tillykke.. ❤️❤️❤️
  Fedt der ikke skulle flere forsøg til..
  Jeg glæder mig til at følge med.. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  For dælen hvor fedt! Glæder mig til at følge med igen! Har fulgt med siden, du var gravid sidst. Storebror herhjemme er to uger yngre end Emma, og lillebror/-søster ankommer til januar.
  Kæmpe tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Tillykke! Var lige ved at skrive tillykke til dit billede af chokolade madderne 😉 Pyh, jeg savner ikke den der madlede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Tillykke!! Dejligt der ikke skulle mange forsøg til. 🙂
  Madleden er slem her og det er ikke mange ting der kan spises. Har de sidste uger levet af frugt/spinat smoothie for at få lidt sundt og ellers én bestemt pizza hos Dominos og koldskål/yoghurt/Müsli.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg føler mig meget heldig. Jeg ved der er mange der kæmper i meget længere tid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Hvor er det dejligt for dig og Emma ❤ Et stort tillykke!
  Jeg er også alene med en lille dreng på 3 og selvvalgt gravid (det kalder jeg det, når jeg er alenemor og venter endnu et barn med eksen. Helt planlagt) i uge 15. Det er skønt at gå ind i 2. trimester, hvor både trætheden og den oppustede mave er på retur 😊 Nu glæder jeg mig bare over at det også kan være rart at være gravid inden jeg bliver stor som en kummefryser 😂 Jeg ville dog ønske, at jeg var i stand til at drikke bare en lille kop kaffe… Jeg savner en god dobbelt latte 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha – åh, her hedder det “blåhvalsfasen”, den husker jeg meget tydeligt.
   Stort tilykke herfra også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Hvor skønt! Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Kæmpe tillykke med den gode nyhed, lækkert her op til weekenden! Jeg ved ikke om du kan huske mig men jeg skrev en kommentar på et andet opslag du havde lavet om min baby engel som og så hed Emma. Jeg skrev at jeg så gerne ville være glad på dine (og andre gravides vegne) men at det var svært. Anyway du får nok temmelig mange henvendelser så jeg er nok bare druknet i mængden – pointen er at jeg også er gravid! Var til en tidlig scanning i dag og hjertet slog så fint – og så komme hjem, læse din blog, og endnu en god nyhed. Pisse fed fredag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kæmpe kæmpe tillykke! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BIG congrats to you and Emma 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kæmpe stort tillykke! Hvor er det fantastisk 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Tillykke! Selv ligger jeg invalideret af opkast og kvalme- og kun i uge 6!!!! Omfg jeg er på sammenbruddets rand! Nogle tips??!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  TILLYKKE!!! Jeg er lige kommet igennem madleden. Vendepunktet kom da jeg opdagede at jeg kunne spise det væk i andres hjem (!!!) og på resturant. Altså, ikke at jeg havde det fantastisk, men det hjalp at være ude. Så jeg fik min mand til at gøre køleskabet rent, og så startede jeg forfra med ny mad. Og rigtig, rigtig meget take out. Der var så meget psykologi i det for mig, det var som en mur at gå i køleskabet. Der skulle NY mad i. Også ud med sojaen og ketchupen der intet fejler. Og drop madlavning. Mad man selv laver er aldrig godt når madleden banker på 😂 Åh hvor er jeg bare glad på dine vegne. Tillykke igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hvor dejligt 😊 ❤ Kæmpe stort tillykke 😊 ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Stort tillykke! Hvor langt henne er du??
  Så det måske derfor du ikk ammer mere 😂
  PS. Lykkes det første gang hos Trianglen? Er selv igang men det er endnu ikk lykkes😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke 😃👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åhr, hvor fantastisk! Kæmpe stort tillykke! Jeg er 14 uger henne, og min datter er to måneder yngre end Emma, så jeg var også gravid samtidig med dig sidst – virkelig hyggeligt jeg kan følge dig igen. Og tjek til træthed – i dag efter aflevering i dagpleje skulle jeg tage en lille powernap – jeg vågnede knap tre timer senere, hov. Godt jeg er selvstændig og ikke har en chef, jeg skal forklare mig over for. Tillykke til dig og god weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nightterror - når ens barn forvandler sig til et besat monster