Mød forfatter Ilse Bjerregaard, som har skrevet "Voldens væsen - min partner"

Er du også bange for hot yoga? Så læs alt om mit første møde her! (hilsen en overlever)

hot yoga lyngby

“Men altså, hvordan havde du det så med varme inden du begyndte?”

Jeg udfrittede min businessveninde Carolina (one to follow – lige her), fordi hun simpelthen sparker så meget røv med yoga i et meget meget varmt lokale. Det er udelukkende hende jeg er blevet inspireret af. Hun har tabt over 25 kilo siden december og hun har lige lavet en 7 dages Bikram Yoga challenge.

  1. Jeg hader varme. Især tung varme. Især tung varme indenfor. Hadet det!
  2. Jeg hader at træne når det er varmt.
  3. Jeg hader hold-sport hvor man skal være sammen med en masse svendende mennesker og se det grimmeste ud man overhovedet kan komme til.

Så det der Hot Yoga, det lød ikke umiddelbart som om det var lige til højrebenet. Men altså, jeg havde lyst til at prøve, og da Carolina fortalte at hun heller ikke kunne fordrage varme, så købte jeg et velkomsttilbud og nu har jeg en måneds fri træning hos Hot Yoga Denmark (jeg træner i Lyngby).

I går aftes satte jeg en alarm til mig selv så jeg sikrede at jeg allerede der fik en masse væske, fik pakke og lagt mit træningstøj frem, sådan så der INGEN undskyldninger ville være i morges da jeg skulle afsted. Jeg havde endda sat et vækkeur, hvilket jeg ellers aldrig gør, da vi altid vågner efter Emmas ur herhjemme. Men afsted det skulle jeg.

Jeg fik afleveret Emma og allerede da jeg nærmede mig adressen med den varme yoga, kunne jeg spotte nogle af de kvinder jeg skulle tilbringe den næste halve time sammen med. Jeg tænkte at det her virkelig var en dårlig idé, for de så så “yoga-agtige” ud, og jeg kom der med min glas-vandflaske og en lyserød og meget lidt øko-yogamåtte fra casall.

Endnu værre blev det så da vi skulle starte træningen, for det viser sig at man, siden jeg var til nogen former for yoga sidst, nu kan få et håndklæde som passer præcis til yogamåtten. Jeg havde bare mit tykke badehåndklæde med.

Og så var jeg den tykkeste i lokalet. Også tykkere end hende der var gravid. Til gengæld var jeg også den med de største bryster, og den der kunne blive allermest rød og opsvulmet i hovedet.

Og NØJ der var varmt derinde, men da jeg havde været i det varme lokale i få minutter, kunne jeg mærke jeg egentlig godt kunne være i det. Og så startede timen.

For det første nåede jeg slet ikke at tænke over hvor meget jeg hader hold-træning. Det var faktisk rigtig dejligt at have de andre at kigge på, nogle var begyndere, som mig, andre var supertrænede. Tempoet var fint, gentagelserne var rigtig gode, og os helt nye nye blev instrueret fra starten i at blive i lokalet hvis nu vi ikke følte vi kunne mere. Det følte jeg MANGE gange i løbet af den halvanden time træningen varede.

Men ved du hvad? Det var megafedt! Efter kort tid svedte jeg så meget så man nemt kunne forveksle mig med et lokalt skybrud, og det føltes rigtig rart at sveden bare haglede ned. Der var rigtig mange øvelser jeg godt kunne finde ud af, også selvom yoga aldrig rigtig har sagt mig noget. Der var god fokus på vejrtrækningen, og der var fuld skrue på den mentale træning undervejs også.

Faktisk, selvom jeg havde lyst til at løbe skrigende væk, så glæder jeg mig allerede til at overleve min 2. Hot Yoga time på lørdag. Mit mål er at træne 3 gange ugentligt den næste måned, og så fortsætte med samme interval når jeg forlænger. Jeg kan, efter bare halvanden time i dag, mærke en forskel i kropen. Jeg føler mig ikke slidt, som jeg ellers ofte kan komme til efter sport, jeg kan mærke min krop på en anden måde og jeg kan virkelig mærke at min krop er blevet svedt igennem og har været ude i nogle stræk som er rigtig gode for min krop.

Jeg er simpelthen kæmpe fan.

Har du lyst til at prøve? Så tag med mig til træning en dag, du kan få en måneds fri træning for 499,- og jeg stiller gerne op sammen med dig. Det her, det er starten på noget ret fedt kan jeg mærke. Også selvom jeg allerede har lyst til at blive under dynen på lørdag. Men jeg glæder mig samtidig, og jeg ved at det værste allerede er overstået: den første gang.

Rigtig god fornøjelse til dig og mig!

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

1 kommentar

  • Hi, Neat post. Ƭhere’s an issue alоng ᴡith yoսr web site in internet explorer, сould check
    this… IE stіll is thе marketplace leader ɑnd a huge element of folks wilⅼ miѕs your
    magnificent writing due to tһis probⅼem.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød forfatter Ilse Bjerregaard, som har skrevet "Voldens væsen - min partner"