Alting har en ende - nu er det slut

Mød Gitte Frydensbjerg – kvinden der havde det præcise svar på det spørgsmål jeg ikke selv kunne formulere

dsc02306

Faktisk ved jeg ikke præcis hvad jeg skal kalde Gitte. Altså hvilken titel. Men jeg vælger at kalde hende “et menneske som satte mig i forbindelse med universet og som ændrede noget fundamentalt og meget vigtigt hos mig”. Og det møde vil jeg gerne dele med dig i dag.

For cirka 14 dage siden skrev jeg et lidt mærkeligt indlæg på facebook. Det er svært at forklare. Jeg har i noget tid haft en følelse af at noget mellem min datter og jeg har være disconnected, men jeg har ikke kunne sætte en finger på hvad det var. Jeg har googlet og søgt og samtidig ikke helt været klar over hvad det var jeg søgte efter. Derfor skrev jeg denne status:” Er der nogen der kan anbefale mig nogen, der ved noget om børn og spiritualitet og det åndelige bånd til børn” eller noget i den stil. Meget uklart og meget lidt målrettet, men jeg famlede også lidt i blinde. Svarene spejlede naturligvis også mit uklare spørgsmål:

“Øhhh, ja? Du skal gå hen til dit barn”

“Du skal bare tage dit barn med ud i skoven”

“Du skal synge for dit barn, så kommer det helt af sig selv”

Jeg følte mig simpelthen så lidt set. Jeg synger og danser og connecter med Emma på alle mulige planer, men det her var… noget andet. En anden connection. Jeg kører ret meget på samme frekvens som Emma, men der er støj på linjen, og jeg er nødt til at finde ud af hvad det er. Så jeg blev pænt irriteret over de arrogante svar.

Så kom anbefalingerne heldigvis. Du skal havde fat i hende her. Hende her eller hende her. Jeg var inde og læse opslaget igen for et par dage siden, og der lå omkring 40 svar. Alligevel var der kun en der ramte helt plet. Jeg kan stadig ikke forklare hvorfor. Men det var en der skrev noget om en Gitte etellerandet. Noget ramte mig bare og jeg skrev til Gitte med det samme. Noget a la “Hej, jeg skal et eller andet med dig, hvor kan jeg finde mere fra dig?”. Gitte, som ikke følger mig normalt og ikke ved hvem jeg er, skrev med det samme at hun godt nok havde ferie, men hun kunne mærke det var akut, så vi kunne tale samen dagen efter. Min autopilot nåede at skrive “nej nej, det skal du ikke tænke på, nyd din ferie og så tales vi ved når du er hjemme igen” – men Gitte havde allerede “blown my cover” inden jeg nåede at sætte mit cover op, så jeg slettede hele sætningen og sendte et “<3” til hende i stedet. Og græd et par tårer og glædede mig til klokken 9 dagen efter når jeg skulle snakke med Gitte.

“Men hvad kan hun?” spurgte min veninde. Og jeg måtte indrømme jeg ikke anede det, jeg vidste bare jeg skulle snakke med Gitte. Punktum.

dsc02903

Klokken 9.00 befandt jeg mig i en skov, og jeg ringede til Gitte. Jeg var virkelig i tvivl om hvordan jeg skulle starte den samtale, for jeg havde jo intet konkret med mig. Jeg vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle bruge hende til, men jeg tastede bare nummeret og lod noget andet end min hjerne tage over.

Hendes stemme var rar og dejlig. Hun gik lige til stålet og efter maks 30 sekunders samtale sagde hun: “Hør her, jeg ved godt hvad det er din udfordring er. Og jeg har læst din tråd på FB nu, og det handler overhovedet ikke om at synge en sang eller gå en tur i en skov. Det her er et meget dybere niveau du søger hjælp til, og det du i virkligheden er rædselsslagen for, det er at du ikke kan beskytte din datter mod alt det du selv har med i bagagen. Du er bange for at du ikke kan beskytte din datter mod dig selv.”

Tiden stod stille. Jeg brød helt sammen. Gitte ramte fuldstændig spot on hovedet på sømmet, og jeg anede ikke at det var der, der var “støjen på linjen”, men min sjæl vågnede pludselig op og følte sig helt enormt hørt. Hun gav mig en midlertidig ro, fortalte mig lidt om den måde hun arbejder på, og bad mig lige tænke over om jeg ville booke en session. Men jeg behøvede ikke at tænke, min sjæl sagde ja allerede i starten af samtalen, så det skulle jeg selvfølgelig. Og inden vi sluttede fik jeg et par råd med på vejen, så jeg kunne passe lidt på mig selv indtil vores session: “Frejamay, smil indad. Du er ved at plage livet ud af dig selv. Smil indad og gå med energien i de situationer der måtte opstå”. Og så græd jeg lidt igen. Og så lavede jeg en FB-live, som du kan se lige her, hvis du har lyst.

I fredags havde vi så vores session. Jeg glædede mig helt vildt, uden egentlig at vide hvad vi skulle. Jeg har altid kastet mig ud i nye ting uden ret meget livrem og seler, og så kan jeg altid være skeptisk bagefter. Oplevelser og nye “rum” med nye mennesker, dem vil jeg gerne have så rent som muligt, så kan jeg altid koble hovedet på senere og kloge mig på ting og sager. Så jeg tændte for Skype og lænede mig ind i oplevelsen. Og så skete der noget.

skaermbillede-2017-08-13-kl-21-57-31

Vores session varede cirka en time. Jeg kan ikke gengive ret meget fra den, ikke fordi jeg ikke har lyst, men fordi det plan der blev arbejdet på, det ikke var så primitivt som ord jo oftest er. Der er så mange nuancer der ikke kommer med når vi “kun” arbejder med ord. Gitte skabte et energifelt, og så sad hun ellers bare og downloadede fra oven (nogen kalder det universet andre kalder det Gud eller energien eller lyset) og videregav beskeder. Den bedste måde jeg kan beskrive det på er at sige at min sjæl var kaldt til møde med universet, og jeg var bare hylsteret udenom og menneskekroppen som skulle løsnes og sættes fri af det tankefængsel jeg havde fået sat mig selv fast i.

Mine celler vibrerede og alt hvad der kom ud af munden på Gitte den time gav bare mening helt ind i sjælen. Der blev sat healingsprocesser i gang, og jeg sagde ja til det hele, for det var det eneste der føltes rigtigt. Hvis man ikke har trådt et par skridt i denne retning før, så kan det være enormt svært at sætte sig ind i. Men selv mens jeg skriver dette, begynder mit hjerte at slå hårdere. Ikke hurtigere. Hårdere. Med mere kraft. For det er det der er sket siden sessionen.

Jeg er lettet

Jeg er fri

Jeg kan se Emma klart og tydeligt

Støjen på linjen er væk

Jeg har fået lykken tilbage. Denne weekend har jeg følt en dyb lykkefølelse flere gange end jeg har det sidste år. Lykken har hele tiden været der, men der har ligget et gammelt tungt tæppe ovenpå, så den har været svær at komme til. Nu er tæppet væk og lykken er flyttet ind i mit hjerte igen. Der hvor lykken ligger trygt og godt.

Jeg græd mig igennem sessionen. Ikke af smerte men af lettelse og forløsning. En HR-direktør ville bede mig komme med konkrete facts på hvad det er jeg “tager med mig derfra”. Men jeg må skuffe. Det er ikke en “vinder-sætning” eller “3 gode måder at konflikthåndtere vores konflikter på herhjemme” eller “få genskabt selvkærligheden eller kontakten til min indre gudinde”.  Der er intet i vejen med facit og selvkærlighed og kontakt til sin indre gudinde. Men det er sjældent det jeg leder efter når der er støj på sjælelinjen. Det er forløsning. Så kommer alt genskabelse helt af sig selv. Og Gitte var mit svar på det spørgsmål jeg ikke kunne finde ud af at stille.

img_2621

Dette maleri malede jeg til vores soveværelse i lørdags. Det er Emma. Det “kom til mig” efter sessionen med Gitte

Blogindlægget her er ikke sponsoreret, og Gitte måtte samle noget mod før hun sagde “og hvis du har lyst til at dele min side med dine venner, så må du gerne det”. Hvilket er lidt spøjst, for jeg havde en sjov fornemmelse af at jeg skulle vente med at dele noget til Gitte selv sagde til. Der kan man bare se. Men jeg vil ikke dele Gittes fb-side. Kun. Jeg har brug for at fortælle om mit møde med Gitte, sådan som jeg har gjort det her. Helt varm om hjertet og stadig i fuld proces efter sessionen. Der sker virkelig noget i min energi i de her dage, og jeg gør intet andet end at følge de få råd jeg fik med. Beskytte mig selv. Høj yndlingsmusik og andre ting der absolut kun skaber mening og værdi for mig, fordi jeg er den jeg er, og de budskaber Gitte havde var kun til mig kun til mig kun til mig.

 

Gitte finder du lige her. Hendes hjerte banker især for arbejdet mellem forældre og børn. Jeg kan ikke anbefale hende nok. Men kun hvis det virkelig giver mening for dig (og du er parat) til at arbejde på dette plan.

Hils fra mig!

 

Lige til dette indlæg forbeholder jeg mig retten til at slette alle kritiske eller “jeg tror ikke på den slags” uden nogen som helst forklaring. Det er fint du har den holdning, men du har ikke ytringspligt her på bloggen. Glæd dig i stedet over at der er forskellige ting der virker for dig og mig, og lad den så ligge der. Tak <3

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

16 kommentarer

 • RFVH

  Tusind tak for du deler din erfaring med “hende Gitte”.. For min datter og jeg er nemlig ikke lige på samme frekvens i øjeblikket og mit hjerte gør bare ondt, fordi jeg ikke har kunnet få os til at “mødes” lige nu. Super fantastisk Gitte så lige har en fjernhealing idag- ved allerede dét er dét der skal til i denne omgang – ellers er en session hos hende helt sikkert næste skridt. Så mega mange tak, for at du gav mig dét, som jeg ikke selv kunne spørge efter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Jespersen

  Hej <3 Jeg er healer, clairvoyant og medium, så jeg ved, det Gitte gør virker <3 Jeg arbejder med energier og sanser intuitivt ind i mennesker eller dyr og får budskaber ned, jeg kan dele og derved hjælpe. Det er en fantastisk at arbejde sammen med universet og derigennem gøre en forskel, så jeg er SÅ glad på jeres vegne. Hvor er det stort at du kom i ro og balance og føle dig set. Og ja, der løber mangen tårer i processen, men de renser <3
  Sender dig og din smukke Emma lys og kærlighed på jeres vej <3
  Namaste <3
  Lone
  Abbelones Univers

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tak❤️ Det var lige spot on og jeg blev så rørt på jeres vegne. Nu har jeg også tilmeldt os Gittes fjernhealing i morgen og jeg tror min datter vil elske det. Alle gode tanker til jer to

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare fantastisk at du er connected med Emma igen – bare det – connected !
  tak for Gitte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mks

  Hej, dit indlæg ramte også mig😱 Og da jeg havde tilmeldt mig fjernhealingen i morgen, kunne jeg mærke noget i maven Jeg ikke har oplevet før! Dit blogindlæg giver SÅ meget mening i forhold til det jeg oplever med min ældste søn pt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh det lyder godt at du har tilmeldt dig, og jeg kan som sagt virkelig anbefale en session med Gitte <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det er som om dit indlæg her rammer mig, på samme måde som Gitte ramte dig, hvis man kan sige det. Jeg har netop den her følelse i den her tid, at der er “støj på linjen” mellem min datter og jeg. Der er de helt åbenlyse ting: hun er lige fyldt 3 år, hun er startet i børnehave, har smidt bleen og skåret kraftigt ned på sutten og så fik hun en lillebror for 6 måneder siden. Så selvfølgelig reagerer hun og selvfølgelig er det en hård tid for hende og derfor også for mig. Men derudover så har jeg bare den her følelse af, at der er en form for “disconnect” mellem hende og jeg. Meget svært at forklare… Jeg har været ude i overvejelser om at kontakte en kraniosakral terapeut, en familieterapeut og tage kontakt til min gamle psykolog igen. Måske gør jeg stadig noget af det eller det hele, men måske jeg også lige vil prøve at læse lidt mere om hende Gitte. Well, du er sej som altid skønne Frejamay 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine.

   Din kommentar rammer mig lige i hjertet. Jeg ved jo virkelig hvad du beskriver. Og nogen gange virker andres “jeg kan virkelig godt forstå det, og din datter gennemgår jo også de her ting og reaktionerne er helt naturlige og sunde” omsorg ikke helt rammende, netop fordi du og jeg godt ved der er noget andet også, men noget som ord ikke rigtig kan indramme og forklare. Derfor var det så stor en lettelse at have Gitte i røret, hun sad der med et svar og allerede der var det så helende.

   Kæmpe tak fordi du deler, og du må være rigtig godt forbundet med din datter når du ser hende så tydeligt og klart. Alt er love <3

   Stort kram
   Frejamay

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Årh, nu fik din kommentar mig lige til at tude.. For det er nemlig lige præcis det…Alle jeg snakker med om det, siger, at de forstår det og at det jo er helt naturligt og/eller at det er alderen og deres børn har været ligesådan, men det er lige præcis det her ekstra lag/her hvor ordene mangler, som bare fylder rigtig meget og som jeg ikke kan finde nogen der forstår… Så tak for dig, nu vil jeg gå i seng med en lidt gladere følelse i hjertet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er en FANTASTISK mor. Tænk en gave at have dig som mor, en der ser sit barn så tydeligt og TØR kigge derhen hvor ærligheden bor og hvor du godt ved at der er noget andet.

   Sov rigtig dejligt skønne mama!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Shit hvor er det bare smukt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alting har en ende - nu er det slut