Hej fra fertilitetsklinikken

TREND: Unicorns, her kan alle budgetter være med

trend unicorn

skaermbillede-2017-03-07-kl-16-20-17

TREND Unicorns!

Er du også hovedkulds forelsket i unicorns? Så er du kommet det rette sted. Jeg er gået all in (as you might have noticed), uden at jeg har sprængt mit budget denne måned. Her har jeg samlet lidt inspiration til dig der også elsker lidt sjov i hverdagen, og dig der ikke kan holde ud at alting skal være så skide seriøst (pardon my french).

Mit pyjamas-sæt, som lige nu er nedsat til 183,67 kr, det jeg har på på billedet ovenfor. Mine futter, dem nedenfor her, finder du lige her. Hvis du ønsker mere inspiration skal du bare blive hængende og scrolle ned, der er mere at komme efter.

trend unicorns

Det er efterhånden et stykke tid siden jeg begyndte at støvsuge nettet for det helt rigtige cartoon-lounge-agtige-hyggesæt, men jeg kunne ikke finde noget. Indtil i sidste uge, hvor jeg faldt over sættet (endda på tilbud), men jeg tror du skal være hurtig, for det er hurtigt væk igen. Jeg købte det en størrelse større end min normale størrelse, og det sidder perfekt:

skaermbillede-2017-08-04-kl-19-23-11

Er du stadig en af de überpositive typer der satser på dansk sommer i 2017, så kan du stadig komme med på unicorn-trenden:

skaermbillede-2017-08-04-kl-19-22-03

oppustelig unicorn her

trend unicorns

og lidt til manden lige her

 

trend unicorn

Er du mere en morgen-unicorn-hyggetype, så er der en Kop her til dig

skaermbillede-2017-08-04-kl-19-18-31

Her er endnu et par Hjemmesko, de er også totalt søde, og sådan som vejret er lige nu, så er det vist allerede tid til at finde futterne frem, og hvorfor ikke gøre det lidt farverigt og fantasifuldt?

og her er både penalhus, tasker og andre ting med unicorns du ikke anede du stod og manglede.

 

God unicorn-hunting!

   

1 kommentar

  • Susan

    The White Brand laver de fineste klip-klappere med lyserøde unicorns 💗💗

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej fra fertilitetsklinikken