Nabo-lykke i Lyngby

Stormflod og jordbær og sletning af facebook – en lille feriehilsen

dsc02617

Vejrappen siger overskyet og masser af regn hele ugen. Indtil videre havde vi haft mere sol end regn… hvis man altså gør det op i sol/regn timer og ikke i nedbørsmængder. I går tror jeg nemlig der faldt hvad der svarer til stillehavet på den sommerhusgrund hvor vi bor. Til gengæld overrasker vejret positivt i forhold til appen, og det er den eneste grund til at jeg tjekker den. For at blive positivt overrasket. Og det føles så dejligt!

Vi er i sommerhus, og jeg er temmelig offline, hvilket jeg nyder. Hvis jeg havde været en god og dygtig blogger, så havde jeg skrevet en masse blogs forud for ferien, og havde sat dem på autopilot inden jeg tog af sted. Som du kan fornemme er det altså ikke tilfældet. Til gengæld nyder jeg offline-tis og skærmfri tid, men det er heller ikke så sundt (*blink blink*) for mig, for i går aftes lå jeg og tænkte at måske er det også på tide at slette alt hvad der hedder facebook…

… fordi…

Jeg er træt af tonen og alt hadet derinde. Der er mange ting jeg virkelig elsker ved facebook, men der er også mange ting der sluger min energi, og som jeg virkelig ikke behøver i mit liv. Langt ude i skoven kommentarer, artiklen om forfærdelige ting der sker mod børn, notifikationer hver eneste gang en af mine 5.000 fb-venner slår en prut. Den lille røde irriterende prikken på skulderen, der hele tiden minder mig om at der er noget jeg skal se, som jeg ikke har set endnu. Nøj hvor er jeg træt af det. Jeg troede faktisk det ville blive en slags svær kold tyrker at lægge telefonen fra mig heroppe i sommerhuset. Det er det ikke. Ikke det der ligner. Jeg bliver nærmest irriteret på den hvis den har ligget i min hånd i mere end 6 minutter. Til gengæld nyder jeg at læse bøger.

På den anden side er det at dele og det at debattere og vende ting med gode mennesker, og det at have et skønt netværk, noget der giver mig helt vildt meget. Spørgsmålet er efterhånden om det er prisen værd, eller om jeg skal forsøge at få dækket det behov på andre måder. Jeg er virkelig nysgerrig på hvordan andre løser den udfordring, især dig der også bruger FB til arbejde. Hvordan gør du?

dsc02589

Nåman, jeg ville bare sige hej og stormflod og jordbær og sletning af facebook (spørgsmålstegn), og sige vi har det godt. Jeg lever næsten udelukkende af chips, jordbær og asti. Og frisk luft og lyden af unger der har det godt… når de ikke lige er ved at flå hovedet af hinanden på grund af en eller anden latterlig gul bus eller rød bil (hvilket sker omkring 20 gange i døgnet), årh, den der “DET MIIIIIIIIIIIIN” periode, den må godt være kort.

Nyder du din ferie? Og hvor er du henne?

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

3 kommentarer

 • Kristine

  Jeg slettede Facebook for 1 1/2 år siden og har ikke fortrudt det et sekund. Det er umådelig rart ikke hele tiden at stresse over om jeg nu har fået det hele med. Som du siger var det kun reklamer og mine venners venner jeg gloede på. Det var en kæmpe tidssluger for mig så 4 mdr inden jeg fik min søn slettede jeg hele gøjemøget. Og hvilken befrielse 🙌🏼Og jeg har altid sagt at alt det vigtige skal jeg nok få at vide alligevel af mine venner eller familie. 😊
  Selv har først ferie i september da jeg lige er startet på arbejde igen i slut juni efter 1 års barsel, så jeg synes ikke ferie var tiltrængt med det samme😉

  Det lyder til I har en dejlig ferie. Jeg sender jer en masse dejlig energi og solskin jeres vej ☀️😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AM

   Samme her. Savner det ikke. Overhovedet. Hvad jeg brugte min tid på? At sidde at kigge på andres liv og leben. SÅ interessant er dét heller ikke – det er jo MIT liv jeg bruger på at kigge på andres!

   Og jeg overvejer seriøst også at droppe min iPhone i hverdagene ved at slukke den efter arbejde. Jeg mener, jeg kan ikke gå på toilet uden den?!wtf!

   Og hvad lærer jeg af den? Intet, i virkeligheden. Jeg gør jo med den som med Facebook. Glor på bloggers liv, deres Instagram og ser ellers nyheder, om kendte, mord og regnvejr….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Surlykke Lund

  Sommerhus, Sønderjylland med mand, datter på 13 og Emil på næsten 2 år.
  Jeg elsker sommerhus og dansk sommer! Eller det vil sige, jeg plejer at elske det og betaler derfor også gerne det samme for at leje et ordentligt ét, som hvis vi skulle sydpå. MEN Emil på 2 er simpelthen igang med the terrible 2’s i stor stil! Hysterisk møgunge x 10! Vi må se om jeg overlever, eller gemmer mig i skoven og lærer hvordan man lever af jorden og bygger en jordhytte. Håber denne periode er hurtigt ovre, så jeg kan få min dejlige glade dreng igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nabo-lykke i Lyngby