Hvordan tackler jeg mine forældres skilsmisse efter jeg selv har fået børn?

Nabo-lykke i Lyngby

dsc02554

Nu er myggene begyndt at vågne op og jeg er netop kommet ind efter en virkelig dejlig dag i naboskabets tegn. Godt naboskab er simpelthen noget af det mest fantastiske, det er med til at højne værdien for ens hjem og hjemme-følelse, og så er det bare helt ind i sjælen dejligt med gode naboer.

Klokken 13.00 bankede det på døren. Det var min underbo fra Pakistan, som kom på besøg med sin lille nye 14 dage gamle søn. Vi snakkede en time, og Emma stod og var helt betaget af den lillebitte smukke dreng. Vi snakkede lidt om kultur og motherhood og søvnløse nætter og amning og sygehuse og alt det man nu snakker om når men møder en fra samme klub som en selv.

Så tullede Emma og jeg lidt, og jeg forsøgte (uden held) lige at lukke øjnene lidt på sofaen. Efter et par timer begyndte jeg af lave mad, og kunnes e at jeg havde lavet ALT for meget, så jeg skrev til en anden nabo om hun og hendes barnebarn havde lyst til at spise med ude i haven. Det ville de gerne. Resten af dette blogindlæg kommer til at lyde som en scene i Matador. Det er det ikke.

Mens vi hyggede og ungerne legede og vi drak en kold øl (flaske), åbnede min underbo vinduet og spurgte om ikke ungerne ville have en sodavands-is. Det ville de gerne. Det var bare så idyllisk og hyggeligt. Så kom min nabo-nabo forbi sammen med en ven af huset, og jeg spurgte om ikke de også lige ville spise med, for der var virkelig meget mad. Det ville de gerne. Så sad vi der allesammen på tæpperne mens ungerne legede, og snakkede om ufoer og politik og alt det man nu hyggesnakker med på en dejlig sommerdag.

dsc02553

Klokken 18:45 gik jeg op og puttede Emma og satte babyalarmen til, og gik ned til de andre igen, og så har vi ellers bare siddet og hygget med en tændt fakkel den sidste time inden vi alle gik op i seng.

Jeg har boet her i bygningen i halvandet år nu, og de sidste 14 dage har jeg mødt flere naboer end jeg har i halvande år. Forleden dag spiste vi pandekager i haven med nogle andre naboer, og folk hilser og er søde.

Her føler jeg mig hjemme. Her bor jeg. Her er rart at være. Her interesserer man sig for hinanden og inviterer på hygge i haven hvis man er komme til at bage for mange pandekager. Her bor unge og gamle og tosser (jeg rækker lige hånden i vejret) og forretningstyper. Her er… her er rart at være… rart at være <3

   

1 kommentar

  • Den kjole er fed!! Sådan en vil jeg have til mig selv 😀 Nabo-hygge er det bedste! Her i Kokkedal er der også mega dejligt, og man kan virkelig snakke med alle. Man møder altid nogle med-forældre på legepladsen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hvordan tackler jeg mine forældres skilsmisse efter jeg selv har fået børn?