Det her føles stadig virkelig uvirkeligt

Mine udsalgsønsker til Emma – og mit personlige børne-stil-tip

skaermbillede-2017-07-17-kl-20-15-59

skaermbillede-2017-03-07-kl-16-20-17

Lige om lidt kommer der børnepenge, og det er en rigtig god tid til at få opdateret børnegarderoben. Der er så mange forældre der har regler om deres børns påklædning, mine børn må ikke gå i jeans, min pige skal ikke være prinsesse, min dreng må ikke og og og. Jeg har en regel: det skal være sjovt! Derfor er jeg helt vild med Flamingo nattøjet og Flamingo T-Shirten, de har begge lidt humor.

Jeg havde også regler (inden jeg blev mor), der hed at Emma i hvert fald ikke skulle være en prinsesse-pige. Well, man har et standpunkt til man blogger et nyt (det var sådan Gud sagde i sin tid), og Emma er virkelig en strutkjole-ninja, så strutgarderoben må gerne opdateres med et Strutskørt fra Molo. Naturligvis sammen medMotormille Sweat og et par Angulus Støvler, så det ikke bliver alt for pænt.

Og så vokser Emma ret meget, så regntøjet er blevet for småt, derfor er dette Regnsæt fra Molo også på ønskelisten. Og en fin GuldkjoleKo-jakken og et par lækre Hummel trainers. Og fra et af mine yndlingsmærker to sæt Hust&Claire nattøj – de laver tøj i lækker kvalitet til lækre penge, og så er det et dansk brand, yay!

Hvad skal du have hamstret til dine unger?

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her føles stadig virkelig uvirkeligt