10 ting jeg vil nå inden året slutter (en god ferie-øvelse)

Genialt tip til din sommerhus-tur 2017 (og ja du kan nå det endnu)

img_4659

skaermbillede-2017-01-08-kl-21-15-32

Genialt tip til din sommerhus-tur 2017

Faktisk kan jeg stadig huske dengang de skrev om det i medierne: “en dag bliver det muligt at handle dagligvarer ind på nettet”. Jeg kan også huske at jeg tænkte “haha, den dag kommer aldrig nogensinde, det er simpelthen for udansk at handle dagligvarer ind på nettet”. I dag sidder jeg så her og kigger på det sommerhus min veninde og jeg (og ungerne) skal bo i om en uge, og er i fuld gang med madplaner til sommerhus-ugen, så jeg kan hoppe ind på nemlig.com og ordne hele bestillingen OG (og nu kommer det!) få leveret hele baduljen direkte til vores sommerhus!

img_4550

Her er nemlig 3 ting jeg synes er superstressende i forhold til at skulle i sommerhus:

At pakke mine og Emmas ting

At komme afsted

At skulle handle ind til turen

Men med nemlig.com’s sommer-udvidelser til sommerhusområderne, har jeg fået fjernet et af de allerstørste stress-punkter på min liste, og der er derfor langt mere ro til at overskue de to andre, slappe mere af, og nyde at skulle afsted. Og så bliver jeg bare glad i hjertet hver gang nemlig-manden ringer på døren med alting pakket og klart til at putte i køleskabet. Noget der kunne frustrere mig en hel dag (eller flere op til), tager nu kun 4 minutter inkl nydelse og nemhed. Og det synes jeg bare lige du skulle vide, hvis nu du også er på vej i sommerhus lige om lidt.

Perioden med udvidelse af leveringsområderne er gælder til og med uge 28-32, og du kan se områderne nedenfor:

postnumre-sommer-2017-gr

Skulle der være noget du har glemt at få med, så tilbyder nemlig.com også same day levering, det kunne jo være du havde bestilt en flaske rosé-vin for lidt (*host host* note to self).

Jeg glæder mig helt vildt til at skulle afsted, og i løbet af weekenden får min veninde og jeg lagt vores bestilling. Og så har jeg lige et lille insider-tip: bestil lige en buket afskårne blomster med. Dem skal nemlig-manden nemlig have i hånden, så når han ringer på din sommerhus-dør, så står der en sød mand med en buket friske smukke blomster sammen med alt maden til hele familien hele ugen. Der findes næsten ikke nogen bedre og lettere start på en dejlig uges ferie i sommerhuset.

(og friske blomster gør også noget dejligt på spisebordet i sommerhuset, det er ikke kun derhjemme blomster gør underværker)

img_4618

Hvor skal du selv hen på sommerferie?

 

og PSSSSsssstttt forresten…! Hvis du mangler lidt inspiration til at få handlet ind til sommerhus-turen eller til bilturen og bagsædet (hvor ungerne skal underholdes), så har nemlig.com lige lavet nogle superlækre sommerferie-pakker til dig der hellere vil bruge tiden på noget langt mere spændende end at være indkøbs-kreativ. Find de lækre pakker her.

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil nå inden året slutter (en god ferie-øvelse)