Hey-ya från Sverige! Sommerferie og net-løs

Her er lidt ferielæsning til dig der ELSKER krimier!

mogkallinger-ebog

skaermbillede-2017-03-07-kl-16-20-17

Det værste ved krimier er at de simpelthen er så hurtigt læste. Især hvis man er mig. Indenfor den sidste uge har jeg læst 3 krimier fra en forfatter jeg ikke anede eksisterede, en dansk forfatter, og jeg er vildt begejstret for bøgerne, så nu vil jeg dele min nye krimi-forelskelse med dig.

Det kom sig egentlig af at jeg fik anbefalet en bog om feminisme. Denne her: “En håndbog for feminister og deres modstandere“. Den har jeg købt. Men så kom jeg forbi genbrugsbutikken i Hørsholm og hørte to gamle damer tale om Gretelise Holm og hende krimier. Og så tænkte jeg “gud hvor pudsigt, hende har jeg lige fået anbefalet i går”. Og så købte jeg alle de bøger jeg kunne finde med Gretelise nede i genbrugsen. Det er en uge siden, og nu har jeg læst dem alle, pånær den om feminismen.

Hun skriver FREMRAGENDE, jeg forstår ikke jeg ikke har hørt om hende før. På den anden side er det en glædelig overraskelse at opdage så dygtig en krimiforfatter lige inden en masse timer på havet. Her er de tre bøger jeg lige har læst:

 

skaermbillede-2017-07-11-kl-16-49-14

Under fuld bedøvelse

s-l400

Nedtælling til mord, fås også som e-bog

mogkallinger-ebog

Møgkællinger, fås også som lydbog og e-bog

Alle 3 bøger handler om kriminalforfatteren Karin Sommer, og nogle af de sager hun møder i sit liv og i sit arbejdsliv. Jeg har simpelthen ike kunne lægge bøgerne fra mig, og lige nu er jeg ærgerlig over at jeg ikke tog flere af Gretelises bøger med. Mn okay, det er nok også godt nok at være bare lidt social her på sejlturen.

Er du også stor krimi-elsker, og har du læst alle Liza Marklund, Sara Blædels og Camilla Läckbergs bøger? Så har du noget til gode 🙂

God ferie!

 

   

2 kommentarer

  • Trine

    Jeg har læst alle dem, du nævner, og jeg er også fan. Jeg kan tilføje Tana French, Tess Gerritsen og A.J. Kazinski 🙂

    God sommer(læsning)!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey-ya från Sverige! Sommerferie og net-løs