Mit møde med en fremmed

Her er mine “the revolution is female” t-shirt fra

img_8058

Der er rigtig mange der har spurgt hvo T-shirten er købt henne. Og jeg har ledt efter et link til dig, og nu er det endelig lykkes at komme med et. De har den endda tilbage i alle størrelser. Du finder den lige her.

OG, så kan jeg jo lige smide et par ekstra billeder af mig og min T-shirt, nu jeg har chancen. Fik jeg sagt hvor glad jeg er for alle mine nye billeder som Mathilda Yokelin har taget? Mærk selv.

img_8157 img_8029_bw img_8191_bw img_8064

 

Det er simpelthen så heldigt at Janteloven ikke er velkommen her på bloggen!

 

Lav en awesome dag!

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit møde med en fremmed