Q&A om Den fedeste juicekur - ALT hvad du skal vide inden du går i gang

Den fedeste juicekur – finale og hvad så nu?

frejamay november den fedeste juicekur finale

Den allersidste juice er drukket. Altså, den juice der er en del af de 7 dages juicekur. I dag sidder jeg på en café og venter på min salat (uden brød og kød), og arbejder og forbereder den kommende uge. Men jeg vil gerne dele hvordan ugen har været, hvordan jeg har det i dag og hvad jeg så gør herfra.

Hvordan er ugen gået?

Jamen, det var faktisk rigtig let at være på juicekur i en uge. Jeg glæder mig til at tage kuren igen næste gang, måske skal det være sådan en kvartals-ting, hvem ved? Det er jo kun en uge, og det er virkelig imponerende hvor meget (godt) der sker med kroppen og sindet på kun 7 dage.

Søndag var faktisk den værste dag. Den sidste dag. Pludselig blev jeg bombarderet med mad-crawings. Lasagne, spareribs, gedeost, hvidt brød med pålægschokolade, chips, Bülow lakrids, vandmelon, bønner, rejemadder, avocado-mad og meget andet. Det varede nogle timer, og shizzle to the dizzle jeg havde seriøse overvejelser om bare at hoppe i med begge ben. Jeg havde endda chips i huset. Har. For jeg hoppede ikke i, og jeg spiste intet. Efter et par timer var det overstået, og alt var godt igen. Og det var det. Jeg sluttede af med at komme i seng i ordentlig tid, mæt, glad og stolt over at være kommet igennem en hel uge (selvom det bare føltes som et par dage).

 

Hvad har det givet dig at være på juicekur?

Farvel til stive led, gensynsglæde med motion (jeg er begyndt at cykle igen), overskud, jeg kan mærke mig selv og mine grænser tydeligere, en utrolig god nattesøvn, bedre sovevaner, jeg vågner glad og veludhvilet, tid, farvel til tankemylder og negative tankemønstre (sukker er virkelig en fjende for mig på den konto), mere glød i huden, mere overblik. Jeg er blevet en bedre mor, fordi min lunte er længere (ikke at den var kort, den er bare blevet længere), og jeg griner mere. To name a few. Og det er altså bare efter 7 dage. Mine forbrugsvaner er også ændrede, jeg har ikke impuls-købt noget hele ugen.

Hvad så nu?

Jamen nu trapper jeg stille og roligt op igen. Jeg har 3 kogebøger jeg bruger til at hente inspiration til opskrifter:

skaermbillede-2017-06-26-kl-12-43-55

Madglad af Jane Faerber, den er genial til børnefamilier. Find den her (reklamelink)

skaermbillede-2017-06-26-kl-12-45-13

Mæt og slank, også af Jane Faerber. Jeg kan bare rigtig godt lide hendes opskrifter og de er nemme at overskue i en travl hverdag. Bogen finder du her (reklamelink)

skaermbillede-2017-06-26-kl-12-46-40

Den fede faste af Martin Bonde Mogensen. En rigtig god bog med nemme opskrifter og inspiration til at holde den sunde linje. Find den her (reklamelink)

Jeg har lavet madplan for hele ugen, og får det hele leveret med nemlig.com. Jeg kan virkelig godt lide når det er nemt, og det er det med nemlig.

Når alt det er sagt, så ønsker jeg at bevare nogle af mine nye gode vaner. Sengetiden skal overholdes, og kun en slikdag om ugen. Endnu sundere fødevarer og ikke så meget pasta og brød og pålægschokolade. Og så mindst 1 juice dagligt. Jeg har drukket en juice i dag.

 

Jeg har lavet en facebook-live, hvor jeg fortæller alle detaljer om ugen og afslutningen og hvad så herfra. Du kan se den lige her.

 

Tusind tak til alle der har heppet og sendt links og inspiration og krammere i min retning under hele ugen, det er bare så dejligt at blive bakket op!

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A om Den fedeste juicekur - ALT hvad du skal vide inden du går i gang