Når man er "ude af sync" med sit barn - om grænsesætning (og frustration)

Den fedeste juicekur dagbog dag 6 (omg – 1 dag tilbage)

den fedeste juicekur frejamay november

Den fedeste juicekur. Dag 6 alligevel. Jeg føler helt alvorligt talt at det var i går jeg startede. Det har ikke været hårdt eller slemt eller noget der gav mig anledning til at give op eller stoppe før tid. Tvært imod. Det er super sundt for mig at have så stram en madstruktur, fordi det bare sikrer at jeg får de rigtige næringsstoffer på de rigtige tidspunkter. Og det her, det kommer altså fra en sukkerjunkie der ikke har mulighed for kun at spise et stykke slik, hvis der er for 45 kroner blandet i hele posen. Jeg har en indre slik-lov der hedder “ÆD SOM OM DER IKKE ER NOGET I MORGEN”. Det er ikke gas, det er rammealvor.

Så, min krop er jo i himlen under denne juicekur. Lækre juicer i lækre glas, farvestrålende næring og mæthed 100% af tiden. Det er vigtigt at skelne mellem hvad der er krop og hvad der er tanker her, for min krop den craver intet. Mine tanker derimod, de kørte en lang biograffilm om snacks og snoller i min hjerne i går. Alt lige fra cowboytoast til lækker spegepølse til bulow lakridser (A eller dem i sølv), lasagne, spareribs, vandmelon, abemad (frugtsalat) og nødder i lange baner. Men det var bare en film i min hjerne, ikke et kropsligt afsavn eller en craving. Det er meget interessant at være vidne til.

19238765_10154410520226503_1819305426_o

Så hvad er der sket indtil nu?

Kroppen:

Jeg sover markant bedre om natten og jeg er i seng senest 22:30 (uden skærm)

Jeg vågner udhvilet

Al stivhed i kroppen er forsvundet. (ALT)

Jeg føler mig lettere og mere “bendy”

Mit humør er mere stabilt og jeg har et kropsligt overskud

Jeg kan mærke med det samme når jeg er træt eller irriteret, og jeg skal ikke igennem en længere dialog med mig selv om “det nu kan være rigtigt at der gemmer sig træthed eller irritation der bag sukker-skyerne”. Jeg kan høre min krop meget meget tydeligt. For nogen er det skræmmende, for mig er det det bedste jeg ved.

Jeg har lyst til at bevæge mig (helt af mig selv)

Emma og jeg har danset og bevæget os noget mere end vi plejer  (selvom vi plejer at danse og bevæge os hver dag)

den fedeste juicekur frejamay november

Mentalt:

Jeg har ikke haft egentlige nedture. Jeg har været sur og irriteret, men det har stadig været i et tåleligt stadie, hvor der var plads til smil og grin på hylden også.

Jeg har mere overblik og overskud

Jeg har ikke så meget tankemylder

Jeg vågner ikke op med en hjerne fyldt med affaldstanker, jeg har ro og starter “på en frisk” hver morgen

Jeg har fået masser af mental frihed og fritid, fordi jeg overhovedet ikke skal tænke på mad, alt er forberedt og tænkt for mig, jeg skal bare følge en super simpel plan.

Vaner:

Jeg kan se mine vaner meget tydeligt, og jeg kan tydeligt se hvor jeg doper mig selv henne og hvad jeg gør for at dope mig. Med sukker og impulskøb osv.

Jeg er begyndt at læse igen. Normalt sidder jeg fast på bloggen eller på FB om aftenen, men fordi jeg ikke kan holde rod ud (hverken indre eller ydre), så er jeg blevet meget bedre til at lægge telefonen fra mig, og høre lydbog og læse igen. Jeg har netop købt 10 bøger i Røde Kors i Hørsholm (min yndlingsbutik pt), og jeg glæder mig til at have læst dem alle henover sommeren.

Der er sikkert flere ting, men det er lige umiddelbart hvad jeg kan komme på lige nu.

I aften laver jeg en facebook live, hvor jeg besvarer de spørgsmål jeg har fået indtil nu. Det bliver cirka kl 21. Du kan følge med her , og så ses vi måske i aften 🙂

Har du spørgsmål til kuren, så fyr dem af her, eller til FB live i aften.

Hav en awesome dag 🙂

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man er "ude af sync" med sit barn - om grænsesætning (og frustration)