Oh so blue - armmen seriøst, har du set de her fede væg-dippedutter?

Politiet: “Har du nogen idé om hvorfor vi har stoppet dig…?”

2017-06-09-20-00-27

Det havde jeg virkelig ikke. Jeg troede faktisk de vendte om og kørte efter os, fordi dem i bilen foran os sad og drak alkohol. Også føreren. Nå, men nu skal jeg fortælle dig hvorfor jeg har åbnet en flaske Rosé-vin – helt for mig selv – i aften.

Det har været en rigtig dejlig dag, Emma og jeg har hygget, og hun har taget en af de der 3 timers lure, hvor man bare ved at det ender med en kl 22 putning efterfølgende. Derfor tog jeg den innovative beslutning at tage Emma med til Bellevue, så kunne vi hænge lidt ud ved vandet og få lidt sand mellem ballerne, lidt zen og sådan. Well. Vi fik alt andet end zen i hvert fald.

Det startede med at der kom en masse udrykning netop da vi havde smidt tøjet og var klar til at hoppe i vandet. “Babuuuuubabuuuuu” sagde Emma. Der var gået ild i en container, og brandvæsenet var blevet tilkaldt for at slukke branden. Emma blev lidt bange for brandmændene, så vi gik hen og klappede brandbilen og vinkede til brandmændene, så Emma kunne se de slet ikke var farlige.

En times tid senere pakkede jeg os begge ind i bilen og tænkte “vi kan lige cruise et kvarter op ad strandvejen inden vi kører hjem”. Vi nåede kun til krydset ved Taarbæk, og jeg studsede over at de to unge gutter i bilen foran mig sad og drak øl. Også chaufføren. I det samme drejer politiet om hjørnet, passerer os i modkørende retning, men vender om lidt længere nede ad vejen og kører efter os. Jeg tænker at det er gutterne foran de skal efter. Men nej. Efter 2-3 km sætter de blink på og beder mig kører ind på den nærmeste parkeringsplads. Emma synes det er sjovt. Jeg synes det er knap så sjovt.

“Ved du hvorfor vi har stoppet dig?” siger den ene af de to kvindelige betjente, hvoraf ingen af dem fortrækker en mine.

“nej?”

“Vi har en nummerpladescanner, og den fortæller os at du kører rundt i en bil der ikke er forsikret, så nu klipper vi dine plader og så må du tage bussen hjem”

“Øh okay? Bortset fra at min bil altså er forsikret, og det kan jeg da bevise?”

“Fint, så lad os se på det”

og det er så her at jeg kommer i tanke om at jeg i dag, for første gang i (måske) årevis, ikke har min telefon med, fordi jeg øver mig i at være mere offline, og jeg tog kameraet med i stedet for telefonen, så jeg stadig kunne tage billeder. Kan du stave til fuck?

“jeg har så lige præcis ikke min telefon med i dag” – jeg kunne virkelig godt høre hvor dumt det lød.

“jamen så klipper vi bare pladerne”

“Må jeg låne en af jeres telefoner til at gå på min mail, jeg har altså alle papirerne liggende der, og jeg har været i kontakt med mit selskab for en uge siden, fordi der har været problemer med betalingsservice, men ALT er altså i orden og det ved jeg der ligger en bekræftelse på”

“Vores telefoner kan ikke komme på nettet her, vi står lige og prøver, men den går på svensk net”

G R E A T

Nu er Emma hoppet ud af autostolen og er kravlet om på bagsædet. Jeg begynder efterhånden at svede.

“Er der ikke nogen du kan ringe til?” spørger den ene politidame. Men det eneste nummer jeg kan i hovedet er min stedfars telefon, og jeg ved de er i Jylland. Jeg prøver alligevel for at købe mig lidt tid. Min stedfar er i sit morfar-humoristiske hjørne, så han starter med at sige “GA GA GA GU GU GU” fordi han tror Emma lytter med. Jeg får forklaret noget med politiet, men han hører det ikke rigtigt, så jeg beder ham om numre på min bror og hans kæreste, som måske kan køre hjem efter min telefon eller komme eller redde mig eller noget.

Efter at have ringet op til både min bror og hans kæreste uden held prøver jeg et sidste desperate forsøg på at få “bevist min uskyld”: “Er det okay med jer at jeg går hen til en af de unge gutter der og låner en telefon så jeg kan komme på min mail?” – siger jeg og peger hen på en gruppe unge gutter der står og har en fest over deres bimmer.

“MIn går på dansk net nu” siger den ene politidame.

Det er her jeg er sikker på jeg nu har glemt koden til min email eller google er blevet hacket eller at nogen er kommet til at slette hele internettet eller noget… men jeg får logget ind, får fundet mailen, viser den til damerne, og så er alt godt igen. Der er bare sket en fejl. De kører, Emma og jeg bliver i bilen lidt, jeg skal lige have min puls tilbage i omløb. Vi kører hjem (jeg føler mig som en stor-kriminel hele vejen hjem og er sikker på politiet har ombestemt sig og nu har indledt en menneskejagt på mig og Emma), jeg putter Emma, som lige kvitterer med at cirkelsparke mig midt i øjet, så jeg nu har et fint sæbeøje jeg kan starte en fest med.

Så derfor har jeg åbnet en flaske Rosévin, som jeg har tænkt mig at få lagt som drop resten af aftenen.

Jeg er næsten sikker på din weekend har været bedre, nyd den!

 

  Følg os på Instagram og Facebook og kom tættere på hverdagen som solomomboss og selvstændig mamma. Her deler jeg de helt små og de helt store konkrete eksempler på de emner du finder her på bloggen. Vi ses derinde!

7 kommentarer

 • Føj for en afslutnig på en dag! Du har værkelig fortjent en god rosevin. Håber den smagte skønt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mutzie

  Med til historien hører:
  Du ringer op. Morfar svarer. Jeg kan høre på din stemme: jeg skal bare ha det fu…. tlf nr NU!!!
  Men jeg har ingen stemme. I mit hoved kører “gi hende nu bare det nr” – men ud af munden kommer en hvisken og morfar er halvdøv. Ren farce – BAGEFTER.
  Godt du reddede situationen 😉💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Sommer

  Åh nej Anne ❤ Jeg bliver stresset bare af at høre om det.

  Selv har jeg også et blåt øje. Jeg har fået en virus på balancenerven i øret og var i bad. Med lukkede øjne og hovedet på skrå for at skylle champooen ud af håret, blev jeg så svimmel, at jeg tumlede rundt som et anden spritter, faldt og slog hovedet ind i håndvasken.

  Sådan – ældre, nøgen lidt småfed kvinde ser dum ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • åhhh 😀 Men din kommentar fik mig dog til at trække lidt på smilebåndet <3 God bedring herfra – fra et blåt øje til et andet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Tror også jeg havde fået sved på panden pyha godt det ikke var mig 🙂 godt du havde den liggende på din e-mail:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh so blue - armmen seriøst, har du set de her fede væg-dippedutter?